Last news in Fakti

12 Септември, 2013 14:07 2 937 0

Измамничка изтъргува чужди овце

  • овце-
  • коза-
  • чужди

Жената живеела на семейни начала със собственика им

Свогенски криминалисти разобличиха 27-годишна жена, продала  чужди животни за сумата от 1600 лева, съобщиха от МВР. Срещу криминално проявената Г.Б. е образувано досъдебно производство.

Работата по случая започнала през месец април, когато жител на свогенското село Оплетня се обърнал за помощ към органите на реда. Човекът разказал, че в дома му пристигнал непознат, който заявил, че е дошъл да си вземе закупените животни, за които е платил вече сумата от 1600 лева.

В хода на разследването полицейските служители разкрили, че в основата на случая е 27-годишната Г.Б. от Вършец, живееща на семейни начала със сина на стопанина на животните.

С цел да набави за себе си имотна облага криминално проявената жена е заблудила жител на с. Черкаски, общ. Вършец, че е собственичка  и срещу 1600 лева спазарила 10 овце, един овен, три кози и три ярета.

Измамата лъснала, когато нищо неподозиращият купувач пристигнал да натовари платените вече животни и срещнал съпротивата на истинския им собственик.

След доклад на материалите от проверката пред районната прокуратура в Своге срещу Г.Б. е образувано досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА