5 Ноември, 2013 15:59 31 238 4

13-годишно момиче продавано за секс от 18-годишен сутеньор

  • проститука-
  • малолетна-
  • съд-
  • здено мирга

18-годишният Здено Мирга е оглавявал престъпна мрежа за детска проституця


13-годишно момиче е било продавано за секс услуги срещу 20 паунда на сеанс от 18-годишен шеф на мрежа за детска проституция, съобщава "Дейли Мейл".

Смята се, че момичето, което има образователни проблеми, е една от петте жертви, малтретирани от бандата на тийнейджъра Здено Мирга. Непълнолетната е предлагала сексуалните си услуги на момчета по партита, като се е продавала дори на детската площадка пред дома си в Питърбъроу, графство Кеймбридж.

Момичето се спасило, след като разказало за случващото се на социален работник. Последвалото полицейско разследване разкрило, че престъпната група злоупотребява с още 4 жертви. Една от тях е била 14-годишната сестра на пострадалата.

Пред съда са били изправени 8 обвиняеми на възраст между 14 и 32 години. Срещу тях са повдигнати 57 различни обвинения, включващи изнасилване, сексуален тормоз, блудство, сексуална злоупотреба с деца, физическо насилие и др. Всички задържани са от чешки, словашки или кюрдски произход. Двете сестри също са от чешко семейство, докато останалите три жертви са англичанки.

Според съда 18-годишният Здено Мирга е изпълнявал ролята на лидер на престъпната организация. 13-годишното момиче разкри, че е било принуждавано от него да прави секс с 50-годишни мъже, които плащали за услугата по 20 паунда. Впоследствие той харчел парите основно за наркотици и водка. Освен Мирга  обвинения са повдигнати срещу още две 14-годишни момчета и две 17-годишни момчета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 8 Отговор
  • 2 Никола Младенов

    0 3 Отговор
    hahaha, lil pimpin' :D от малък ги върти
  • 3 Бай Иван

    0 1 Отговор
    Те 13 годишните вече са професионалистки в бранша!Единствено 14 годишните са по добри от тях!
  • 4 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    Е за какво го разказвате това? За да видим, че не само в Бг го правят, ами и по света ли?