Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 12:47 2 573 5

Разследват мистериозна смърт на мъж във Вършец

  • убийство-
  • вършец

Пострадалият посетил личния си лекар на 30 октомври сутринта, но три дни по-късно състоянието му се влошило и бил приет по спешност в МБАЛ Монтана, където му е направена спешна операция, но по-късно починал

Разследват мистериозна смърт на мъж във Вършец - 1

Униформени в Берковица изясняват обстоятелствата около смъртта на 40-годишен мъж от град Вършец, съобщават от полицията.

По свидетелски показания на негови близки на 28 октомври той бил на гости във Вършец, където му бил нанесен побой. Пострадалият посетил личния си лекар на 30 октомври сутринта, но три дни по-късно състоянието му се влошило и бил приет по спешност в МБАЛ Монтана, където му е направена спешна операция, но по-късно починал.

За инцидента от 28 октомври не е постъпвал сигнал в полицията. Към момента е установен адресът, на който починалият е бил на гости.

Органите на реда установяват присъствалите на събирането в частния дом, както и други запознати със случая.

Тялото на 40-годишният мъж е преместено в отделение по Съдебна медицина при МБАЛ Монтана за извършване на аутопсия и изясняване причините за смъртта. Случаят е докладван на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура – град Монтана.

Започнато е разследване, но до момента не са повдигнати обвинения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прегледан -

    2 1 Отговор
    недопрегледан , лекуван - недолекуван и ето фаталния край .
  • 2 като при Пери ,

    2 3 Отговор
    няма следи от наркотици , странно от какво е починал . Няма следи от насилие . Няма оплакване . Няма причина . Каква мистерия . От дребна операция , големи последици . Аутопсията нищо не е показала . Рядко има такива заплетени случаи - по 1-2 за седмица .
  • 3 болница в провинцията

    3 2 Отговор
    и то северозападната, всичко е концентрирано в софия, другите да смучат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Името няма значение

    0 1 Отговор
    Не желая да виждам реклами в устройствата си! Тъй като това е насилие, граничещо с терор и тормоз в повечето случаи! И то постоянен от който нямам никаква нужда! Стоп на рекламите!