9 Декември, 2023 17:20 2 906 4

Перев за арестувания в Турция Люпчо Палевски: Мразен е от всички, но всички пиеха кафе с него

  • люпчо палевски-
  • убийство

Екстрадицията на Палевски е поискана официално от македонските власти

Перев за арестувания в Турция Люпчо Палевски: Мразен е от всички, но всички пиеха кафе с него - 1

Едно брутално убийство на 14-годишно момиче смрази кръвта на жителите на Северна Македония. Заподозреният за това зверство избяга в Сърбия, премина през България и се опита безуспешно да се укрие в Турция. Кой обаче е Люпчо Палевски – Палчо? Известен с антибългарските си прояви и с подозрения, че върху него е разпънат чадър от специалните служби.

Екстрадицията на Палевски е поискана официално, заяви журналистът Владимир Перев в „Офанзива с Любо Огнянов” по NOVA NEWS. По думите на Перев има много неясноти по случая. „Палчо го няма, не е намерен пистолетът, всички информации от полицията идват от показанията на двамата съучастници на Палчо”, заяви Перев.

Палчо е личност, мразен от всички, но всички пиеха кафе с него, чадърът от службите над него беше заради определени политически интереси, коментира Перев. „Палчо е служил на всички партии и срещу всички партии”, допълни журналистът.

Шофьорът на издирвания за двойно убийство в РСМ остава в ареста

Според Перев е възможно Палевски да е минал 2 пъти българската граница със съдействието на службите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танас воевода

    5 1 Отговор
    Ке е яде наденицата.
  • 2 Ироничен

    4 1 Отговор
    Никой не обявява с какви документи е минал бастунът, не е сигурно и дали не е минал през Гърция, но пак се цапа България. Традиционно!
  • 3 Галина Колева,

    6 0 Отговор
    Добре. Ние какво общо имаме с тези хора. Нали там има закони някакви. Какво общо има. БЪЛГАРИЯ.
  • 4 Да беше

    0 0 Отговор
    останал у нас, нямаше да го открият никога.