Last news in Fakti

2 Януари, 2024 10:13 3 981 108

Криминалист за гонката в Стара Загора: Човек, който няма какво да крие, не бяга от 9 патрулки

  • стара загора-
  • гонка-
  • пламен пенев

Полицията се е отзовала на сигнал за нападение с хладно оръжие, което може да бъде третирано като закана за убийство. Пазят се записите  от 112 и там ще се чуе кой какво е казал

Криминалист за гонката в Стара Загора: Човек, който няма какво да крие, не бяга от 9 патрулки - 1

Човек, който няма какво да крие, не би бягал от 9 патрулки. Така криминалистът Иван Савов коментира гонката в Стара Загора, която завърши със смъртта на 58-годишния бивш републикански шампион по борба Пламен Пенев.

Припомняме, че по данни на полицията преследването започва след подаден сигнал от малолетно лице. Следва преследване и сблъсък с полицейски автомобил. На кадри, заснети от граждани, се вижда моментът на опита за арест на главен булевард в града.

„Полицията се е отзовала на сигнал за нападение с хладно оръжие, което може да бъде третирано като закана за убийство. Пазят се записите от 112 и там ще се чуе кой какво е казал. Отивайки полицията установява човек, който вместо виждайки униформените и бидейки невинен да окаже съдействие, за да се изяснят нещата, бяга. Събират се 9 патрулки, говорим за преследване като на филм. Лицето е катастрофирало, което няма как да се контролира, защото основната задача на служителите е да го спрат, тъй като не знаят дали няма да тръгне да стреля по други хора. Всички кадри, които са разпространени във Facebook, са снимани от коли, които минават покрай мястото на задържането и показват полицейските служители, които упражняват някакъв вид насилствени действия. По-голямата част от кадрите показват как полицаите се опитват да отворят вратите на автомобила, защото мъжът се съпротивлява. В тази ситуация служителите са длъжни да вземат мерки. При самото задържане най-вероятно е упражнено насилие от гледна точка на това, че мъжът не е 40 килограма. Говорим за бивш спортист. Оттам насетне нещата стават мътни”, обясни Савов.

„Защо семейството отказват аутопсия? Ако искат да се установи истината, не трябва да пречат на разследването. Много е вероятно някой колега да е превишил употребата на сила. За да се установи всичко, трябва да се каже дали има субстанции в организма на починалия. Питането ми към полицията е дали не е можело в по-ранен етап лицето да бъде спряно и задържано, без да се събере цялата налична полиция, за да го гони”, поясни криминалистът.

Той допълни, че не всички полицейски автомобили имат камери, за да се установи какво наистина е станало.

„И пак полицаите са между чука и наковалнята и всички си мият ръцете с тях. Нали разбирате, че нито един от тези служители не е излязъл навън с идеята да убива някого”, допълни криминалистът.

Според Генади Тенев от Синдикалната федерация на служителите в МВР действията на униформените в момента на задържането и преследването са законосъобразни.

„Основанието за това го има и са го спазили. Доколко са правилни може да се разбере само от разследването по досъдебното производство. Катастрофата е в следствие на неизпълнение на разпореждане на полицейските органи. Те са имали законното основание да ги извършат тези действия”, поясни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да де

    107 36 Отговор
    Полицаите у нас се различават от мутрите само по униформите.

    Коментиран от #15

  • 2 Има

    83 31 Отговор
    няма , убиха го !
  • 3 честен ционист

    89 15 Отговор
    Да те гонят 9 патрулки е на умирачка..
  • 4 Девет

    76 9 Отговор
    патрулки ? Това сериозно ли е ?
  • 5 Да, бе

    88 38 Отговор
    От кога предполагаема закана за убийство се наказва с убийство на место... Да не говорим, че бягащ автомобил не се спира с катастрофа. Има помощни средства за тая работа, но всичко е грешка на подбора в мвр.
  • 6 А министЕрът

    64 12 Отговор
    защо мълчи и бръщолеви някакви си врели не кипели за договарянето с Австрия ? Българите не са дебили !

    Коментиран от #46

  • 7 Госあ

    76 17 Отговор
    И какво всъщност е крил и къде е оръжието за заканата за убийство ? Празнодумецо ! М ?! Ченгетата са като контролите в градския транспорт, закачат само беззащитни.
  • 8 Сила

    88 3 Отговор
    Така де, Семерджиев търчаха с него да му носят стълба, защото той не се криеш, пияния и надрусани двоен убиец на френските граждани го ескортираха с почести и уважение

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Закона е важен ,

    52 11 Отговор
    а той оправдава или не оправдава . По филмите когато се спира беглец - бонд, нинджа, арнолд, терминатора се препречва пътя с камьон . Или рейса се чуква леко в гумата на шофьора и става не оправляем , пада надясно . И с колите е същото . Има явна демонстрация на сила и пълномащабна атака над съгражданина им . дейзър , шипове, а и белезници е достатъчно . Станал е цел на произвол . Анархия . Не са задържали хулиганите до бензиностанцията . Явно са друсани провокативни злобари . По селата месния шериф е на хранилка към мастит бизнесмен .
  • 11 Заралия

    71 19 Отговор
    Човека с право е бягал от мутрите в униформа ,защото му е ясно какво ще направят с него,както и стана.
    При залавянето му полицаите го пребиха до смърт..
  • 12 И още

    44 5 Отговор

    До коментар #8 от "Сила":

    му търсят резултатите от пробата от тогава , за да "го осъдят" , били се загубили и са неоткриваеми !
  • 13 123

    41 14 Отговор
    По принцип е така,но тук има и друго от типа : "Ей сега ще му покажем на този, какво като е шампион ,ние сме по-вече от него".
  • 14 ах вие мръстни убийци

    60 17 Отговор
    абе и човек не спрял на стоп палка не се убива на улуцата от бой ама кой да го каже това??? сигурен съм че е личен мотива на полицаите човека е бягал за да се спаси а не защото е нарушител и да е нарушител(защото е бягал) пак нетрябва да бъде убиван от полицията с ритници и палки !!! никой не казва децата подали сигнал на кое ченге са ?
  • 15 Сила

    52 4 Отговор

    До коментар #1 от "да де":

    И по топките...... Ушев НЯМА ТОПКИ, той напада само на глутница, като лилавите си приятели

    Коментиран от #16

  • 16 И мутрите

    33 4 Отговор

    До коментар #15 от "Сила":

    тъй , по сами са по - ниски от тревата !
  • 17 Двайсет

    51 10 Отговор
    милиционера срещу един невъоръжен..... И с общи усилия , ей на , какво сътвориха!
  • 18 преди време друг

    28 1 Отговор
    шампион на бг Лечков се скара на един контрольор от кат и си замина . Оня се беше оссрал да се оплаква по медиите . Лечков се оправи , не си загуби книжката , а стана и кмет , и в бфс за директор . Спортистите не са задружни . Снимат срамни реклами , зависими от хазарт .
  • 19 Сталинчо

    49 9 Отговор
    Пълна ГЛУПОСТ- като ги видиш слабоумните индивиди с фуражки по-добре бягай защото може да те пребият и без да си виновен, както пребиха невинни хора на протеста срещу БФС и изпотрошиха заведение
  • 20 "ВРАГ НА НАРОДА"

    46 13 Отговор
    ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, АБСОЛЮТНО НЕПРОФЕСИОНАЛНО И ПРЕСТЪПНО БЕШЕ КАТОСТРОФИРАН ,ЗАДЪРЖАН И УБИТ ЧОВЕКА ("престъпникът на републиката")!
    АКО СТАВАШЕ ВЪПРОС ЗА БЛИЗЪК ИЛИ РОДНИНА НА този "криминалист", ЩЕШЕ ДА ГОВОРИ ТОЧНО ОБРАТНОТО!
    мвр -ПЪЛЕН ПРОВАЛ,КАКВАТО "държавата" ТАКИВА И "ин$титуциит€"-КОРУМПИРАНИ И Н€КОМП€Т€НТНИ!
    P.S.
    СПЕШНО: ЛУСТРАЦИЯ! АНТИ-КОМУНИ$ТИЧ€$КА РЕВОЛЮЦИЯ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ!
    НОВ НАРОДЕН СЪД! 79г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! СТИГАТ!
  • 21 Гост

    45 12 Отговор
    Господина да обясни защо девет патрулки гонят един автомобил с един човек.В страната на неограничените възможности щеше да е само една ,с един полицай,с боди камера,с камера в патрулната кола, с тейзър с ток за усмиряване на буйни заподозрени и пр. Най-много и още една,ако оня е много упорит . Отделно щяха да направят заграждение,с шипове на пътя и т.н. За манталитета у нас,обучението,въоръжението и автопарка...по добре да не коментираме.

    Коментиран от #52

  • 22 Госあ

    41 4 Отговор
    Къде са сега хелминтите на шорош да излязат да протестират - България против полицейското насилие ???

    Коментиран от #100

  • 23 урко

    61 11 Отговор
    Голяма логика извади тоя мутреещ криминалист. Значи някой като бяга, трябва да бъде убит, тъй ли?! От кога полицията станаха екзекутори?

    Коментиран от #94

  • 24 Браво на Полицаите!

    26 49 Отговор
    Вече съм че цървулът няма повече ВАДИ НОЖ НА ДЕТЕ. Повече няма да откаже да се подчини на полицейска заповед. Няма да кара дрогиран и пиян по улиците. Един "Семерджиев" по-малко.

    Коментиран от #27, #96

  • 25 така ще е

    3 12 Отговор
    Докато държавата не може да бъде конкурирана при печатането на пари, с частни затвори, с частно задържане... все така ще е...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НЕРЕЗ

    47 9 Отговор

    До коментар #24 от "Браво на Полицаите!":

    Ти сто процента си безмозъчно ченге

    Коментиран от #30

  • 28 Е46ца

    45 14 Отговор
    Какво ми го карате тоя наркоман в телевизията.Всички полицай участвали в гонката доживот в затвора.Иначе протести до откат.Нашите полицай се мислят за недосегаеми.Доживотен затвор за полицайте!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Браво на Полицаите!

    18 47 Отговор

    До коментар #27 от "НЕРЕЗ":

    Не е нужно да съм ченге, за да похваля полицаите, че веднъж са си свършили работата както трябва.

    Коментиран от #35, #41

  • 31 "ВРАГ НА НАРОДА"

    23 6 Отговор
    В "държава", В която $и плащаш ЗА ДА $ТАН€Ш КАТаджия НЕ Е ДЪРЖАВА!
    ВИЖДАМ ,ЧЕ НЯКОЛКО Ч€РВ€НИ $€ ЛЯН ДУРА (МОЖЕ И милицион€р$ки рожби) $а ГЛА$УВАЛИ $ Ч€РВ€НКО НА ПРЕДИШНИЯТ МИ КОМЕНТАР...!БРАВО момци, ви€ $т€ умнит€ И кра$ивит€, КАТО а$€нчо ОТ хАсково-КАТаджий$ката рожба- ДН€$ мини-$тър на Финан$ит€ (ПП-По$$ол$$твото ни По$тави)!
    ДОЛУ КОМУНИЗМА, 79 г. СТИГАТ! СТИГАТ!
    БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ С ГЛАВНО "Б"!

    Коментиран от #48

  • 32 Мдаа

    26 4 Отговор
    по думите на тоя е убит от полицаите.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 НЕРЕЗ

    32 5 Отговор

    До коментар #29 от "Служител на МВР":

    В България няма смъртна присъда! А полицаите нямат право да право да правораздават каквото и да било.
  • 35 НЕРЕЗ

    32 1 Отговор

    До коментар #30 от "Браво на Полицаите!":

    Да си вършат работата без да убиват хора.....
  • 36 тоя тъпун

    45 6 Отговор
    няма вид на много умен.Има видео което категорично доказва как е убит човека с ритници от полицаите.Тъпо ченге.
  • 37 ЕВРОНЮЗ

    16 31 Отговор
    Хайде оплаквачките по кротко. Нали искате да сте американци. Там на първия метър за бягство ще са го застреляли и няма да има нужда от преследване.
  • 38 в нашата родна милиция

    36 6 Отговор
    май ги избират с конкурс по слабоумие.
  • 39 Буквоядец

    31 4 Отговор
    Този курифей гадае и се прави на авторитет. Няма причина за смъртта. Няма ясна предистория.Все пак срещу близо 60 годишен човек се изправят двуцифрено число,по- млади, хора . Ако патрулките са толкова, колкото се пише,9.2=18 Така,че заради пустата слава,що се прави на телевизионна звезда!
  • 40 Милицията

    35 2 Отговор
    Нали всеки полицай има камера, и в колата трябва да има, къде са записите! Това теле спестява много истини!
  • 41 Сила

    25 14 Отговор

    До коментар #30 от "Браво на Полицаите!":

    НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА КАКТО ТРЯБВА, НИТО ВЕДНЪЖ...... САМО ИЗДЪНКИ И САДИЗЪМ ОТ ТИЯ НЕНОРМАЛНИ
    КОМПЛЕКСАРИ
  • 42 Мнение

    21 25 Отговор
    Всеки който бяга от толкова много полицаи е 99% престъпник или казано по друг начин - нарушител на закона...

    Коментиран от #51

  • 43 Без име

    22 16 Отговор
    Ако тоя пияница в опита си да избяга убие някой невинен? На вас ще ви се иска да му размажете физиономията.
    Колко от вас са бягали от полицията?
    Законът не е да пази престъпника,а правовият човек.

    Коментиран от #44

  • 44 Абе

    21 8 Отговор

    До коментар #43 от "Без име":

    Половината с със съдебно минало, другите са ханко брат и Рамбо силек, такава ни е полицията!

    Коментиран от #49

  • 45 Имащ ли нож в джоба

    14 15 Отговор
    Вече си направил първото утежняващо вината обстоятелство. Влезеш ли в разправия си направил второто. Извадиш ли ножа си направил третото. Всичко това зависи само от теб и може да бъде предотвратено с малко правна култура и правилно мислене. В тази случка детето, звъннало на 112, е постъпило най-правилно.

    Коментиран от #50, #82

  • 46 Айде бе, не били дебили.

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "А министЕрът":

    Я пак?
  • 47 еСтетъ

    18 3 Отговор
    Разговор между еднотипни:
    Защо бягаш?
    Защото ме гоните.
    А вие защо ме гоните?
    Защото бягаш.
  • 48 Закъсал си, чуек

    25 4 Отговор

    До коментар #31 от ""ВРАГ НА НАРОДА"":

    Налага ли се да плащаш, за да работиш катаджия, си го закъсал яко. Това означава, че от теб нищо не става и никъде не те искат. Тумор или паразит - виж там какво ще си избереш.

    Коментиран от #56, #59, #61, #62

  • 49 А де?

    17 8 Отговор

    До коментар #44 от "Абе":

    Назови двама осъдени за криминално престъпление действащи полицаи? Не можеш. Смелостта ти не стига, за да си напишеш името, защото ще понесеш съдебна отговорност.
  • 50 За ножа

    21 5 Отговор

    До коментар #45 от "Имащ ли нож в джоба":

    Продават се свободно. Като си го купиш от магазина си го носиш. Което не значи нищо.

    Коментиран от #54

  • 51 Дред

    28 5 Отговор

    До коментар #42 от "Мнение":

    Искаш да кажеш ,че всеки бягащ от полицията трябва да бъде убиван на място,така ли?

    Коментиран от #55, #65

  • 52 гостгост

    20 7 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    В САЩ няма как да има полицейско преследване само с една патрулка.Там са десетки.Единствената разлика е,че там е професионално всичко,докато в България и специално в този случай мотива най-вероятно се е превърнал в личен и е пребит до смърт абсолютно съзнателно.
  • 53 А колко хубав град беше

    14 4 Отговор
    Стара Загора по соца. С весели и щастливи хора.
  • 54 Имаш ли нож в джоба

    5 5 Отговор

    До коментар #50 от "За ножа":

    Май рабираш от по-прости и директни послания. Затворите са пълни с такива.
  • 55 сядвфргртхъйу

    19 18 Отговор

    До коментар #51 от "Дред":

    Дай да си изясним нещата:

    - сигнал за нападение с нож
    - бягство от полицията
    - 9 патрулки с по 2-ма полицаи го гонят
    - ПТП и опит за арест
    - як спортист (борец, а не спринтьор) оказва ожесточена съпротива на повече от 10 човека
    - за съжаление финала е лош...

    НЕ, не трябва бягащият от полицията веднага да бива отстрелван като бясно псе... Както се практикува по едни други държави на които се възхищавате... Но в така описаната ситуация полицаите дори и по вашите закони ИМАТ ПЪЛНОТО ПРАВО да го гръмнат... И те НЕ са го гръмнали, а са опитали да го задържат... При положение, че сигналът е за нападение С НОЖ- тоест срещу тях е ВЪОРЪЖЕН и неадекватен човек... Наясно ли си какъв риск е да арестуваш неадекватен, як като скала и въоръжен мъж??? Наясно ли си какъв е шансът да победиш с голи ръце бивш борец- клони към 0 ако сте по-малко от 4 човека...
    Жалко за човека, жалко и за полицаите които сега ще разследват до дупка и ще ги тормозят, но в такива ситуации се случват гадости
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ИВАН

    21 10 Отговор
    Униформени убийци ....
  • 58 Цар Симеон

    28 10 Отговор
    Криминалисти, вместо да замазваш случая, кажи защо 9 патрулки озверял народ се опитва да се докопа до един човек и да го утрепе до смърт. Една причина само кажи.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ПИЯНИ ЛИ СА БИЛИ?

    26 9 Отговор
    А ЗАЩО ГО ГОНЯТ 9 ПАТРУЛКИ, ПО ЛЕСНО ЛИ ИМ Е? КАКВО Е ПРЕГРЕШИЛ ТОЛКОВА? УБИЛ Е ЧОВЕК, КУЧЕ, КОТКА, МИЛИЦИОНЕР?
  • 64 9 ПАТРУЛКИ???

    22 2 Отговор
    ТОВА ДА НЕ Е ПОЛИЦАЯ ОТ БЕВЪРЛИ ХИЛС 4?

    Коментиран от #81

  • 65 Отговори си сам

    15 15 Отговор

    До коментар #51 от "Дред":

    Жокер: Прочети отново заглавието на статията!
    И ще допълня - бягство след подаден сигнал от дете за закана за убийство, оказване на съпротива и въоръжен с нож срещу униформени служители на реда! Оставаше и да ги набие и щяхме сега да питаме Това полиция ли е и за какво ни е тогава, щом позволява това?!

    Коментиран от #69, #92

  • 66 ПРАВИЛНО СА ГО УБИЛИ.

    13 4 Отговор
    НЕ БИЛО НОЖ А НОКТОРЕЗИЧКА И НЕ Е ПЛАШИЛ НИКОЙ, А СЕ Е УПЛАШИЛ И ПОБЕГНАЛ. РАЗХОЖДАЛ Е ПЕКИНЕЗА СИ.
  • 67 Тома

    20 4 Отговор
    Докато се назначават полицаи които са гледали овце говеда и кози няма да има управия
  • 68 ПОНЕ

    14 1 Отговор
    КЪДЕ СА ИМ ЛЕНТИТЕ С ШИПОВЕ? ДА ИМ ЗАЧИСЛЯТ ПО ЕДНА ДЪСКА С ПИРОНИ.
  • 69 Е добре де...?!

    23 4 Отговор

    До коментар #65 от "Отговори си сам":

    ОК!
    Заплашил с нож дете,бяга панически от 9 патрулки с виещи сирени...!Явно-или е виновен,или е психар,или се е паникьосал...!
    Както и да е...!
    НО!
    Защо полицаите не го неутрализираха по-професионално!Примерно -със спрей,или с електрошокова палка,а като глутница ,зрелищно го пребиха,пред очите на минувачите...?!
    Това е явен полицейски непрофесионализъм !!!

    Коментиран от #76

  • 70 Закъсал си, чуек

    1 3 Отговор

    До коментар #56 от ""ВРАГ НА НАРОДА"":

    Тези двамата пример за успешни и заслужаващи уважение хора ли са, че ги изтъкваш? Гордееш ли се с познанството си с тях? По-добре им напиши имената тук за да ги знаем кои са. Това е минималното, което заслужават.

    Коментиран от #77

  • 71 районен инспектор

    9 5 Отговор
    Ето къде били професионалистите! Защо не кандидатстват за свободните полицейски длъжности? Защо кандидатстващите рамбовци след 200 метра бягане са с треперещи колена, а някои дори повръщат? Защо не могат да разкажат с логично подредени изречения един виц? Както беше казал един бивш колега - с такъв материал сме принудени да работим.

    Коментиран от #73, #75, #78

  • 72 пешо

    14 3 Отговор
    ИВАНЕ ТИ СИ ИДИОТ ЧОВЕКЪТ Е БЯГЪЛ ЗА ДА НЕ ГО УБИЯТ КОЕТО СЕЕ И СЛУЧИЛО
  • 73 Сила

    12 0 Отговор

    До коментар #71 от "районен инспектор":

    5 000 ЛЕВА ПОДКУП ИСКАТ..... ОТ КАНДИДАТИТЕ....... вероятно заради това....... А и не всички българи са КОМПЛЕКСИРАНИ САДИСТИ ПОЛУИДИОТИ
  • 74 А паднал

    16 0 Отговор
    човек не се бие. Иначе биеш за да убиеш.
  • 75 Ами ДА...!

    7 0 Отговор

    До коментар #71 от "районен инспектор":

    Кой,за каквото учил!
    Аз не съм учил за полицай,а и не ме влече...!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 "ВРАГ НА НАРОДА"

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "Закъсал си, чуек":

    ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ, ОМЕРЗЕН СЪМ ОТ т€зи двамата ФАТМАКА,И ПИСАЙ,ЧЕ ЗА МОЕ ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ги ПОЗНАВАМ ЛИЧНО!
    А Д€$И КОЛКО ОТБЛИЗО я ПОЗНАВАМ(ОТ $ТУД€НТ$КИЯТ П€РИОД) ДА ПИША ЛИ....?!
    Ч€РВ€НИ Б О К Л У Ц И! Ч€РВ€НИ Б О К Л У Ц И!

    Коментиран от #79

  • 78 Сила

    12 0 Отговор

    До коментар #71 от "районен инспектор":

    п. п. Кой според тебе ще заеме освободените места на "професионалистите" Гатьо и Георги...... СЪЩИТЕ НЕЩАСТНИЦИ СЪС СЪЩОТО МИСЛЕНЕ И НАГЛАСА
  • 79 Закъсал си, чуек

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от ""ВРАГ НА НАРОДА"":

    Имената, приятелю, имената.
    Деса я забрави. Не е фактор. Звездата и залязва.

    Коментиран от #80

  • 80 "ВРАГ НА НАРОДА"

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Закъсал си, чуек":

    т€н чо т€ н€в(БИВШ ПАРЧ€ КАТаджия) И рум€н П€Д€- рад€в (върховният Фатмак)-$€л$ки ТАРИКАТИ-рожби на Ч€РВ€НАТА КОРУМПИРАНА "държава" РБ(РАЙ за БОКЛУЦИТ€)!
  • 81 СТ ЗАГОРА Е ГРАДА С БАЙ МНОГО

    9 1 Отговор

    До коментар #64 от "9 ПАТРУЛКИ???":

    ЧЕНГЕТА. СИПРАШ НА ЧЕРВЕНО ЗАД ТЕБЕ ПАТРУЛКА ТРЪГВАШ... РАЗМИНАВА СА С ДВЕ ОЩЕ.... А ЗА ПСИХО СЪСТОЯНИЕТО ИМ ВИЖДАТЕ...... АМИ АКО В КОЛАТА ИМАШЕ ИМИГРАНТИ НЕЗАКОННИ КОЙ ЗНАЕ КАКВО НОСЕЩИ.... ПАК ЛИ ЩЯХА ДА ГИ УБИЯТ ОТ БОЙ..
  • 82 ТВА ДЕТЕ Е ОТ СИГАН СКА БАНДА

    8 0 Отговор

    До коментар #45 от "Имащ ли нож в джоба":

    ФЪРЛЯЛА ПИРАТИ.
  • 83 ИВАН

    19 2 Отговор
    Жестоко убийство на възрастен човек, на улицата, пред погледите на половин Стара Загора - извършителите - виждат се на камерите ...
  • 84 Нима, може би, този прикрива полицаит...

    8 2 Отговор
    Така ли, може пък нарочно да е бягал от въпросните полицаи. Може да не е искал точно те да го задържат. Както каза дъщеря му, всички го познават в Стара Загора, може да има ненавист на лична основа. Затова е предизвикал произшествие, за да дойде бърза помощ и други полицаи. Но, неби. Полицаите са го били и насила извадили от колата, вместо да чакат линейка и следовател, както е редно.
  • 85 И да е заплашвал с нож, да го убият, ли?

    8 0 Отговор
    Е, и като е имал оръжие, а дали е имал, ще се установи, дай да го убием сега, така, ли? Савов крие нещо.
  • 86 В България няма правосъдие.

    10 0 Отговор
    Отказват, защото видяха как "работи" съдебния лекар при случая "Дебора". Онзи от Пловдив ще е същият, като старозагорския. Съдиите, също. Ножът може да му е подхвърлен.
  • 87 Приказки от 1001 нощ

    8 0 Отговор
    Ало кой стреля с хладно оръжие?
  • 88 Най вероятно

    8 0 Отговор
    Малките гаменчета са хвърляли пиратки или са го псували
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Пак ще плащаме

    7 0 Отговор
    Този прилича да е достоен ученик на един бивш уж криминалист дето измъчваше хора в специална къща в Копривщица Държавата бе осъдена в Страсбург тогава.
  • 91 Лазо

    5 0 Отговор
    Айде стига сте пропагандирали адвокати на убийците. Важното тук е "ЩЕ СЕ ЧУЕ" , въобще всичко е в бъдеще време, като гледам на 16 ноември как пребиваха хора, кой е толкова сигурен, че полицаите ще действат правомерно. После, има сигнал за нож, този "колега" НА УБИЙЦИТЕ СИ ИЗМИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕЛ ДА СТРЕЛЯ. с КАКВО? Не може да се пребива и застрелва в гръб, всеки който бяга. В крайна сметка по номера на колата е можело да го открият веднага къде живее и да го задържат там. И да не се прекалява с термина полицейско разпореждане, защото има и незаконни, и неоснователни такива, както има и незаконни заповеди в армията, които не по-никия чин не е длъжен да изпълни (отнася са за разпореждания, нарушаващи например Женевската конвенция за водене на бойни действия).
  • 92 Емо

    11 2 Отговор

    До коментар #65 от "Отговори си сам":

    Това за закана за убийство и нож е изсмукано от пръстите. Нищо не е налагало гонката. Първо, като има такъв сигнал, той се обратва, т.е. лицата, които са го подали отиват в райнното и дават показания един първи път. На това основание дежурния дознател образува досъдебно производство и взема показания от "пострадалия" вече официално втори път. Искам да ти обясня, че много често първите и вторите показания се оказват с различни по-малки или по-съществени детайли, които са предпоставка да падне в съда обвинението. И трето, "пострадалия" се изпраща на събедномедицинска психологическа и съдебномедицинска психиатрична експертиза, където вещи лица установяват какво точно е пострадал, как е увреден, дали не лъже. И четвърто, редно е на такава експретиза да се изпрати и обвиняемия, за да се изяснят мотивите на действията му. В случая има пълно погазването на правилата на действия при подобни произшествия. Заподозрения няма къде чак толкова да избяга и да се крие безкрайно. Човекът е убит за нищо, в това съм убеден.

    Коментиран от #95

  • 93 дедо Йоцо

    7 1 Отговор
    В този форум по малко ченгета се усещат.Май разбраха че им е забранено да са между хората,
  • 94 самунист

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "урко":

    смешен си.ако беше брат ти .друго щеше да дранкаш
  • 95 Лазо

    10 0 Отговор

    До коментар #92 от "Емо":

    По-скоро вярвам, че са искали поне подсъзнателно най-малко да му причинят болка, да го пребият, просто бяха освирепели и не се контролираха. Да речем, че е нормално да освирепееш ако ситуацията е самоотбрана, но когато са десет срещу един не е нормално. Не действаха професионално. Нямаше нужда да чупят колата, поне не и веднага. В България повечетто полицаи служат на мафията и групировките и оттам вземат пари, не случайно като постъпиш в МВР първият въпрос е "кой ти е човека"?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Шопо

    6 1 Отговор
    МВР е организирана престъпна група.
  • 98 факт

    5 1 Отговор
    Какво е общото между група полицаи и група "римляни" ако те срещнат по тъмно ? И двете групи ще те набият, оберат и може би убият !
  • 99 Язе Сам

    1 4 Отговор
    В САЩ този случай щеше да бъде решен от една полицайка, още в началото щеше да бъде напълнен с олово.

    Коментиран от #105

  • 100 факт

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Госあ":

    Те са заети да защитават само: цветнокожи, обратни, убийци на бели хора, €вр€и -ционисти и теб подобна сган!
  • 101 Тия полицаи,ако защитаваха закона

    3 0 Отговор
    Със същата свирепост ,с която го нарушиха публично и пребиха човека,щяха да бъдат герои
  • 102 ФИНЦИ

    4 0 Отговор
    ТОЗ ПЪК И ТОИ НАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е КУКА КО СА ПРАИ НА ГОЛЯМ РАЗБИРАЧ МИНА КЪМ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ ДЕТО ИМА КИНТИ И СЕДНАЛ ДА СЕ ИЗКАЗВА - САМО ЕДНО ЩЕ КАЖА ЧЕНГИДЖИИТЕ СА СИЛНИ КАКТО ЦИГАНИТЕ И ВЪЛЦИТЕ КОГАТО СА В ГЛУТНИЦА ИНАЧЕ СА ПЪЛНИ ЛА.НА
  • 103 Максимално наказание за убийците

    7 0 Отговор
    Това беше хладнокръвна полицейска екзекуция ! Водач без оръжие предизвикан от полицаите и гонен като диво прасе и убит като му правят мечка и са го потрошили докато умре. Полицейски автомобил го удря от дясно и той катострофира в левия банкет .След това полицаите убийци започват да ритат и разбиват автомобила на човека , докато го докопват и пребиват жестоко докато го убиват . Всички 9 полицейски екипа от Стара Загора с началниците трябва да бъдат съдени по бързата процедура / като терористи / и тикнати в затвора за по 30г всеки без никакви замени и отстъпки защото са обществено опасни . От кадрите на хората се вижда че полицаите прекрачват всякакви човешки и хуманни граници и действат като терористи докато убият жертвата си . Защо има полицейско затъмнение и не покажат тяхните кадри от камерите им ?
  • 104 родната полиция

    2 0 Отговор
    тея нещасници не могат да се справят по нормален начин с чичак на 58, представям си ако са няколко обучени да убиват и добре въоръжени мъже, като звъннеш на 112 ще се чува женски глас: в момента няма връзка с този номер, а МВР ще се крие по районните, момчетата в синьо са отворени само в подобни ситуации
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 1234

    0 1 Отговор
    Добре де ама все пак намерили ли са нещо в колата???
  • 108 Пламен Пенев е невинен

    1 0 Отговор
    Резултатите от аутопсията показват, че Пламен Пенев е починал от задушаване след фаталната гонка в Стара Загора . Хайде сега целия отбор на полицията първо в затвора , после в съда . Кой е издал заповедтта да го преследват като диво живорно също в затвора и разжалване и уволнение . Онова пресс секретарче на полицията също да си търси нова работа и да бъде глобен 5 000 лв за разпространяване на лъжи и фалшиви информации както и злепоставяне на жертвата на полицейския терор . Също тези 20 полицейски терористи да платят всички разходи по получените вреди на полицейските автомобили с преследването и да им се ударжи кръвнина и 15 000лв за умишленото потрошване на автомобила на Пламен Пенев .