Last news in Fakti

7 Януари, 2014 19:57 6 777 1

Застреляха при обир бивша Мис Венецуела

  • застреляха-
  • обир-
  • мис венецуела-
  • актриса-
  • моника спиър

Моника Спиър и ирландският й съпруг се опитали да окажат съпротива на бандитите

Застреляха при обир бивша Мис Венецуела - 1
Моника Спиър. Снимка: АП/БТА

Бившата носителка на титлата „Мис Венецуела“ и настояща актриса в сапунени опери Моника Спиър и ирландският й съпруг Хенри Томас Бери, са били застреляни, след като се опитали да окажат съпротива при обир, съобщи АП. Въоръжените бандити атакували двойката в автомобила им, който се развалил на магистралата между главното пристанище в страната Пуерто Кабело и град Валенсия. 5-годишната им дъщеря била ранени от куршум в крака.

29-годишната звезда и 39-годишният й съпруг били на почивка за празниците и пътували в сива Toyota Corolla към Валенсия, когато станал инцидентът. Напоследък Моника живеела в Маями и се очаквало тази седмица да се завърне в САЩ.

В скорошно интервю за „Хъфингтън Поуст“ актрисата беше споделила, че е напуснала родната си страна именно заради несигурността там.

Спиър спечели титлата „Мис Венецуела“ през 2004 г. и беше сред участничките в световния конкурс за красота „Мис Вселена 2005“ в Тайланд. Кариерата и в телевизията започва с венецуелски сапунени опери, но актрисата пробива и на американския тв пазар с ролята си в поредицата на Телемундо „Диво цвете“ (2011). Последната теленовела с нейно участието е „Забранена страст“, заснета през 2013 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.