9 Февруари, 2015 13:24 3 077 0

Над 100 фенове на премиерата на "Петдесет нюанса сиво" в Ню Йорк

  • премиерата-
  • петдесет нюанса сиво-
  • ню йорк-
  • фена

Режисьорът Сам Тейлър-Джонсън обяви, че Петдесет нюанса по-тъмно и Петдесет нюанса освободени също ще бъдат филмирани

Най-oчакваната кинопремиера на годината направи своя дебют в Ню Йорк пред избрана публика, съобщиха от Forum Film.

В петък над 100 фенове се събраха в Голямата ябълка, за да изгледат ексклузивно Петдесет нюанса сиво в присъствието на Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, автора на романа Е. Л. Джеймс и режисьора Сам Тейлър-Джонсън.

Отбраните фенове, които имаха възможност да изгледат най-чакания филм на годината, останаха в див възторг и споделиха, че обожават филма. Аплодисментите и бурните възклицания започнаха още с появата на Джейми Дорнън на екрана. В продължение на целия филм зрителите в залата преживяваха гласно всяка минута и не сдържаха смеха и въздишките си.

След скрийнинга феновете споделиха, че секс сцените са били точно това, което са очаквали. Самията Дорнан предизвика масова истерия сред присъстващите на прожекцията. Със своето превъплъщение в ролята на Крисчън Грей, той печели сърцата на фенките. Дори такива, които са имали резерви именно той да изиграе богатия бизнесмен с нестандартни скесуални желания, споделят, че няма по-подходящ актьор според тях. А Дакота Джонсън толкова добре влиза в кожата на Анастейжа Стийл, че химията между двамата на екрана е повече от впечатляваща.

В Ню Йорк режисьорът Сам Тейлър-Джонсън обяви и една голяма новина – „Петдесет нюанса по-тъмно“ и „Петдесет нюанса освободени“ също ще бъдат филмирани. Все още няма потвърждение дали Дакота Джонсън и Джейми Дорнан отново ще влязат в ролите на Анастейжа Стийл и Крисчън Грей и дали Тейлър-Джонсън ще режисира двете продължения, но имайки предвид огромния успех на филма още преди премирата му, вероятността да запазят екипа е голяма.

Петдесет нюанса сиво идва в кината на 13 февруари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА