Last news in Fakti

17 Февруари, 2015 10:45 4 193 4

Кобилкина: Героят от "50 нюанса сиво" е болен

  • кобилкина-
  • петдесет нюанса сиво

Сега жената си търси начин да бъде задоволена. Сега или никога, подчерта сексоложката

Главният герой от филма "50 нюанса сиво" е болен човек и трябва да отиде на психолог. Изживял е тежко детство, насилие, вследствие на което иска да наранява и да бъде нараняван". Това заяви пред Нова телевизия сексологът Наталия Кобилкина на фона на масовата истерия, която предизвика лентата още в първите си дни на голям екран.

"Той е един идеален образ, който не съществува. Хем е доминант, хем е милиардер", заяви Кобилкина. Според нея главната героиня не е от най-сексуалните жени, а героят е едно "момченце, което има патология и трябва да се лекува".

"Жените дълги години бяха притиснати от своята сексуалност. Това се нарича синдром на Червената шапчица. Една жена, която е доста смотана, сама отива при "вълчо" и му казва: "Изяж ме", анализира Кобилкина.

"Не, не това е синдромът на Синия кондом", поправи я светският хроникьор Любомир Милчев-Денди. "Не знам защо книгата е наречена "50 нюанса сиво", след като трябва да е наречена "50 нюанса изчервяване", каза още той. По думите му "с всяка следваща сцена на голямо блудство, героинята се изчервява все повече и повече".

"По целия свят жените са незадоволени, дълги години", заяви Кобилкина.

"А в коя епоха жената е била задоволена?", засече я Денди.

"Сега жената си търси начин да бъде задоволена. Сега или никога", отговори тя.

"А знаете ли защо е незадоволена? Защото живеем в общество на нарцисизирани хедонисти. Във филма всичко е позволено - камшици, връзване", коментира Денди.

"Този филм е направен много по детски. Това е един от най-скучните филми, които съм гледала", коментира Кобилкина. "Лошото е, че тийнейджърките ще израснат в епохата на тази книга - с този извратен богаташ. За мен да не спиш с жена, която обичаш, е извратено", заяви тя и добави: "В залата на прожекцията бяхме 300 жени и трима мъже. Моят приятел беше ужасен. А аудиторията бяха жени под 25. Хилеха се, кефеха се и явно им харесваше".

"Филмът е един безумен хибрид между „Жюстин” на Дьо Сад и „Любовникът на лейди Чатърли". Това, което се случва между двамата герои, е еротизация на абсолютния дезинтерес", заяви Денди.

И той, и Кобилкина се съгласиха, че "50 нюанса сиво" е една книга за самотата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    КОБИЛКИНА
    БОЛНАТА СИ ТИ
    И ТО ОТ ТАКАВА БОЛЕСТ КОЯТО НЕ СЕ ЛЕКУВА
    НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК КУКУ

    Коментиран от #3

  • 2 некойси

    0 0 Отговор
    Според мен трябва да и заделят специално място в раздела "бисерите на известните".
    Още за първи път след появата и появата и при Славчо ме втрещи като плещеше глупости на развален български.
  • 3 thinkit

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Едно мнение написано с големи букви придобива в пъти по голямо измерение.
  • 4 WTHAY

    0 0 Отговор
    много ясно в книгата се казва че Крисчън редовно посещава психотерапевт и че е пробвал всякакви лечения. Според мен ако не си чел всичките книги ии не си разбрал тънката история на едно бедно момче който е преживял ужасни неща, нямаш правото да критикуваш филма или книгата. А да говорят без да знаят е пълна ИДИОТЩИНА !!!!!!!