Last news in Fakti

6 Април, 2015 11:34 923 0

Военноисторическият музей събира любимите снимки на посетителите

  • националният военноисторически музей-
  • кампания-
  • любими снимки-
  • посетителите-
  • нощ на музеите-
  • кадри

Получените кадри ще бъдат мултимедийно представени по време на европейската инициатива Нощ на музеите на 16 май

Националният военноисторически музей отправя поредно предизвикателство: от 6 април той стартира своята нова кампания „Любим фотоспомен в НВИМ“. В нея могат да се включат всички, които желаят да споделят свои снимки, запечатали по неподправен начин емоциите и преживяванията им от посещението в музея.

В кампанията се включват и филиалите на НВИМ във Варна – Военноморски музей и Парк-музей на бойната дружба 1444 г. „Владислав Варненчик“, както и Музеят на авиацията – Пловдив, които също ще очакват любимите фотоси на своите посетители, документирали тяхното музейно пътешествие.

Получените кадри ще бъдат мултимедийно представени по време на европейската инициатива Нощ на музеите на 16 май 2015 г., в която традиционно с разнообразна и атрактивна програма ще се включи цялото музейно семейство на НВИМ.

Броят на снимките, които могат да бъдат изпратени от един участник, е неограничен, а всички, които нямат кадър фаворит или са пропуснали да си направят, имат време да се включат в кампанията до 10 май.

Снимките с посочени имена и възраст на авторите могат да бъдат изпращани на следните адреси:

Снимки в Националния военноисторически музей – [email protected], Facebook страницата на музея и на адрес: гр. София 1505, ул. Черковна №92;

Снимки във Военноморския музей – [email protected],  Facebook страницата на музея и на адрес Варна 9000, бул. Приморски №2; 

Снимки в Парк-музея на бойната дружба 1444 г. „Владислав Варненчик“ – [email protected], Facebook страницата на музея и на адрес: гр. Варна 9027, бул. „Янош Хуняди” №55;

Снимки в Музея на авиацията – [email protected], Facebook страницата на музея и на адрес: 4112 Крумово, област Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА