Last news in Fakti

8 Август, 2015 07:15 1 252 0

Станаха ясни актьорите в новия Спайдърмен

  • спайдърмен-
  • актьорите-
  • новия

Водят се финалните преговори с Били Зейн, Хю Лори и Мариса Томей

Вече всички знаят, че Сони и Марвел ще снимат заедно нова поредица за Спайдърмен. До този момент обаче беше ясно само, че главната роля ще се играе от британеца Том Холанд. В интернет обаче изтече списък с ролите във филма и актьорите, които ще ги изиграят.

IBT публикува списъка и от него става ясно, че в новата лента за Човека паяк ще влязат образите на едни от най-емблематичните му врагове, като Лешояда и Скорпиона.  За ролята на Лешояда се водят финални преговори с Били Зейн, а  в образа на Скорпиона най-вероятно ще видим Джейсън Бигс.

Интересен се очертава изборът за ролята на леля Мей. До този момент тя беше поверявана основно на възрастни актриси като 75-годишната Розмари Харис и 66-годишната Сали Фийлд. Явно продуцентите са решили да променят концепцията за образа и са решили да привлекат 50-годишната, но и доста младолика Мариса Томей.  Най-вероятно леля Мей няма да е притеснителната стара дама от предните филми, а ще е доста по-активна и важна част от действието.

Иначе е сигурно, че Робърт Дауни Джуниър отново ще се появи като Тони Старк. Това ще рече, че новият Спайдърмен със сигурност ще стане част от бранда на „Отмъстителите. Това е нещо, за което от Маревл отдавна мечтаят, но бе непостижимо, заради собствеността на правата за филмиране на образа, които бяха собственост на Сони.

В  момента се водят финални преговори със звездата от „Доктор Хаус“ Хю Лори, който ще играе култовата роля на главния редактор Джей Джона Джеймисън. Форест Уитъкйър е предвиден за ролята на репортера Роби Робъртсън. В лентата ще видим завръщането на образа на Мери Джей Уотсън, чиято роля най-вероятно ще бъде поета от Рейчъл Джи Фокс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА