1 Ноември, 2016 03:00 4 301 0

Мел Гибсън: Алкохолът можеше да ме убие

  • мел гибсън-
  • алкохолът-
  • филм

Актьорът се чувства прекрасно, след като вече е трезвен

Мел Гибсън: Алкохолът можеше да ме убие - 1
Снимка: БТА/AP

Мел Гибсън призна, че да откаже алкохола, му е помогнало да „промени фокуса върху живота си“, съобщи „Ню Йорк Дейли Нюс“.

Гибсън признава, че алкохолът е причинил 10-годишното затишие в кариерата му. През тази година обаче той се завърна и като режисьор и като актьор. Той изпълни главната роля в екшъна „Кръвен баща“, а режисьорският му проект “Hacksaw Ridge” се оценява като един от потенциалните фаворити за наградите „Оскар“.

„Трябваше да реша, дали да оставя алкохолът да ме съсипе или да спра и да продължа напред. Алкохолът щеше да ме убие. Трезвеността ви помага да насочите вниманието си, където трябва.

Бяха забавни десет години. Аз постоянно пишех нещо, правих и някакви актьорски неща. Винаги работих по нещо. Лошото е, че работих по неща, които аз харесвам, но повечето хора не разбираха. Така, че трябваше да се бъркам в собствения си джоб за тях, а това нямаше как да продължава.

Забавляваме се да играя, но моята страст е режисурата. Невероятно е, че заснехме “Hacksaw Ridge” за 59 дни. Направих го 20 години след „Смело сърце“ и с 29% по-нисък бюджет. Това е военна драма за истински човек. Много вдъхновяваща история“, заяви Гибсън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА