Last news in Fakti

14 Декември, 2016 20:45 2 027 0

Джордж Майкъл работи по нов албум (Видео)

  • джордж майкъл

Композиторът и продуцент Ноти бой разкри, че работи заедно с поп легендата от 80-те години на миналия век Джордж Майкъл над първия му албум от повече от десетилетие, съобщи "Контактмюзик".

Ноти бой, който допринесе за лансиране на кариерите на Сам Смит и Емили Сандей, работи с бившия певец от дуото "Уам!" над песни от първия му албум от излезлия през 2004 г. "Patience". Продуцентът се надява, че Джордж Майкъл ще му върне жеста и ще запише една-две песни за неговия албум.

"С нетърпение чакам резултатите от съвместната ни работа - довери Ноти бой. - Всъщност не знам какво да очаквам. Той е по-загадъчен от всички други изпълнители, с които съм работил. Новият му албум ще излезе следващата година, а освен това Джордж Майкъл ще направи записи и за моя албум."

Ноти бой се надява, че новият му албум ще е не по-малко успешен от предишния му диск "Hotel Cabana", който през 2013 г. стигна до второ място в британската класация за албуми и включва сътрудничества с Емили Сандей и Уиз Калифа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА