Last news in Fakti

17 Юни, 2015 00:32 1 465 1

Джордж Майкъл влезе в клиника

  • джордж майкъл-
  • марихуана-
  • наркотици-
  • клиника

Певецът прекалявал с марихуаната

Джордж Майкъл е настанен в швейцарския център за рехабилитация на зависими от наркотици. 51-годишният музикант решил да потърси помощ, след като започнал да пуши марихуана по 25 пъти на ден. На уебсайта на центъра е посочено, че предлагат рехабилитация на зависимите от алкохол, наркотици, при хранителни разстройства, пристрастяване към хазарта, секс зависимости и интернет мании.

Психолозите се грижат и за пациенти с индивидуални разстройства, депресия, тревога, натрапчиви фобии и други проблеми. Лечението в клиниката струва около 100 000 евро, а от него са се възползвали и други известни имена. Бивш пациент на центъра е дизайнерът Джон Галиано. През март миналата година Джордж Майкъл разкри, че не е пушил марихуана от половин година.

Музикантът получи присъда през 2010 г., след като се разби с колата си във фото в Лондон, докато е бил под влиянието на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шуми

    0 0 Отговор
    А така. Легализирайте я и у нас и стой та гледай и тук какво ще стане. Ще се напълним със законни наркомани.