29 Януари, 2017 01:47 1 823 2

5 разкрития за новите "Междузвездни войни"

  • междузвездни войни-
  • 5-
  • разкрития

Режисьорът Райън Джонсън говори по темата

Осмият епизод на „Междузвездни войни“ ще излезе в края на тази година. До тогава има още доста време и все още не са ясни много неща за филма. Все пак режисьорът Райън Джонсън разкрива пет неща за филма пред USA Today. Някои от тях определено биха възбудили интереса ви.

Вече има име.

След „Силата се пробужда“ всички гадаеха какво ще е името на филма. Джонсън споделя, че това е било едно от първите неща, които са били уточнени, но не издава повече.

„Всичко ще стане ясно, когато му дойде времето“, заявява Джонсън.

Филмът ще е забавен.

„Искам той да е взривен. Искам да е забавен. Искам да е забавен по начина, по който бяха „Силата се пробужда“ и първите филми“, заявява Джонсън.

Ще научим повече за героите.

Истината е, че в първия филм не разбрахме много неща за Рей, Фил и Пол Дамерън. В този обаче нещата ще са различни.

„Исках да разбера повече за тях и това не значи непременно неща от тяхното минало. Искам да видя какво би предизвикало всеки един от тях. Какво ги тормози? Зрителите ще видят как се справят с различни ситуации“, заявява Джонсън.

Отношенията между Рей и Люк Скайуокър са силни.

„Силата се пробужда“ завърши със срещата между Рей и Люк. Каква е връзката между тяй обаче? Предстои да разберем.

„Двамата не знаят какво да очакват. Рей обаче има доста очаквания. Образът на Рей е основен. Затова исках да се задълбоча възможно най-много в него. Това ще е интересно“, заяви Джонсън.

Люк Скайуокър ще е това, което феновете търсят.

Съдбата на Люк Сакйуокър след падането на Империята е нещото, което всички фенове на сагата искат да знаят. Последният филм ни разкри някои неща, но далеч не всичко.

„Искам хората да го чувстват честен и реален. Искам да видя как ще го възприемат“, заявява Джонсън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    5 0 Отговор
    Ще стане сапунка.
  • 2 xxx

    1 0 Отговор
    7-та част беше много слаба, дано 8-та си заслужава