Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 02:48 1 522 1

В Лондон продадоха еротични произведения за над 5 милиона лири

  • еротика-
  • произведения-
  • изкуство-
  • търг-
  • лондон

Търгът бе част от изложбата "Еротика: страст и желание"

В британската столица Лондон продадоха на търг еротични произведения на изкуството за над 5 милиона паунда, предаде "9news".

Аукционната къща "Сотбис" представи над 100 различни експоната - мебели с формата на фалоси, снимки със сексуално съдържание, провокативни древноримски скулптури и други в своята изложба "Еротика: страст и желание" .

Най-скъпата вещ бе продадена за 1,8 млн. паунда. Това бе "La Grande Nevrose" - мраморна скулптура на женско тяло, дело на французина Жак Лосел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реставратори по проекти

    0 0 Отговор
    За да е по-лесен разврата и да се привиква с него, се изфабрикуват доказателства от миналото. Стотици скулптори и реставратори работят по артефакти от минали епохи. Стотици. Не само за разврата, но и за религиозните предмети с цел доказване на митове. У нас покрай НДСВ са най-многото такива декоратори и реставратори. Световния център на подобни експерти и майстори е в Италия - Торино. По поръчка може да се направи и се правят много неща.