15 Март, 2017 01:45 711 0

Очакваме новия албум на 2CELLOS

  • 2cellos-
  • албум-
  • score-
  • дуо

„Score“ включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали

Очакваме новия албум на 2CELLOS - 1

Най-успешното и динамично инструментално дуо на съвременната музикална сцена - 2CELLOS издава своя нов албум „SCORE” този петък, 17 март.

С новия си албум дуетът влиза в света на филмовата музика, а всички парчета от “SCORE” ще чуем на живо на 4 декември в зала "Арена Армеец".

От 17 март всеки закупил билет за грандиозното шоу, може да вземе и най-новия албум на 2CELLOS на специална цена от 11 лв.

„Score“ включва някои от най-красивите мелодии от филми и телевизионни сериали, представени в нови аранжименти за виолончело и оркестър. Записите на албума са реализирани с Лондонския симфоничен оркестър под диригентството на Робин Смит. Аранжиментите са дело на самите Лука Сулич и Степан Хаусер, заедно с продуцента Ник Патрик, продуцирал албуми за Джаки Еванчо, Il Divo и Пласидо Доминго.

Лука Сулич и Степан Хаусер са запалени фенове на сериала "Game of Thrones" и не случайно пилотният сингъл от проекта е музиката от любимата им фентъзи сага. Видеото към сингъла (гледано над 5 милиона пъти към момента) е снимано в Дубровник, градът, който е сред основните локации в сериала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА