Last news in Fakti

21 Март, 2017 15:01 1 685 0

Моника Белучи ще води церемониите на фестивала в Кан

  • моника белучи-
  • кан-
  • фестивал-
  • кинофестивал

Италианската актриса ще открие и закрие 70-тото издание на филмовия фестивал

Моника Белучи ще води церемониите на фестивала в Кан - 1

Италианската актриса Моника Белучи отново ще води церемониите по откриването и закриването на 70-ия международен кинофестивал в Кан, съобщи френският телевизионен канал Canal +.

Тя влезе в тази роля и през 2003 г., но първият и допир с престижния кинофестивал е през 2000 г., когато за пръв път се изкачва по стъпалата пред Двореца в Кан, за да представи филма „Под подозрение” на Стивън Хопкинс. Две години по-късно, италианската звезда се върна в Кан за прожекцията на "Необратимо" на Гаспар Ное.

През 2006 г. Белиучи бе част от журито на фестивала, което тогава бе оглавено от Уон Карвай. По време на тазгодишното издание, журито ще бъде председателствано от испанския режисьор Педро Алмодовар.

За последно Белучи беше в Кан през 2014 г., когато присъства на прожекцията на "Чудесата" на Аличе Рорвахер.

Тя поема ролята на водещ от френския комик Лоран Лафит, който бе водещ на церемониите през последните две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА