18 Юни, 2017 06:29 4 551 2

Режисьорът на "Жената чудо": Нямаше да избера Гал Гадот

  • жената чудо-
  • пати дженкинс-
  • гал гадот

Пати Дженкинс сега е доволна от избора на актрисата

Режисьорът на "Жената чудо": Нямаше да избера Гал Гадот - 1
Снимка: БТА/AP

Режисьорът на филма „Жената чудо“ Пати Дженкинс призна, че ако е зависело от нея, Гал Гадот е нямало да получи ролята, съобщи Slash Film.

Изборът на Гадот от страна на продуцентите беше посрещнат с изненадата, тъй като до този момент актрисата не беше особено популярна. Самата Дженкинс признава, че не е била доволна от избора.

„Когато чух новината, за това кого са избрали, сърцето ми потъна. Говорих толкова дълго със студиото за това и наистина бях изненадана. Казах си, че не бих направила този избор. Все пак реших да работя с каквото има. Тогава и започнах да наблюдавам Гал. Тя беше прекрасна. С времето разбраха, че тя е най-добрата за ролята. В това отношение продуцентите свършиха по-добра работа от мен. Аз щях да търся американка. Сега обаче разбирам, че те са имали международен поглед. Гал беше истински подарък за мен“, заяви Дженкинс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ван

    0 2 Отговор
    Видях я Галка каква "прекрасна" актриса е, добре че бяхме само с приятели в салона по време на прожекцията, че да изразим бурно "одобрението" си както за нея, така и за филма като цяло. Пълно разочарование, а това го казва комикс фен.
  • 2 и твойта семка също

    1 1 Отговор
    Ми мен ме кефи,влияе ми на низката чакра,т'ва женче еврейче ли е?