Last news in Fakti

17 Август, 2017 01:17 1 442 2

Създателят на "Терминатор" сънува филмите си (ВИДЕО)

  • джеймс камерън-
  • терминатор-
  • режисьор-
  • оскар-
  • аватар

Холивудската легенда Джеймс Камерън призна, че използва някои от кошмарите си като вдъхновение

Създателят на "Терминатор" сънува филмите си (ВИДЕО) - 1

Холивудската легенда Джеймс Камерън призна, че използва някои от сънищата и кошмарите си като вдъхновение за филмите си, съобщи Contactmusic.

Той режисира някои от най-успешните филми за всички времена, включително "Титаник", "Терминатор" и каза, че заимства идеи и вдъхновение по време на сън.

"Терминатор" се зароди от сън за мъртъв персонаж, хромиран скелет, който се появи от огъня. Много от образите в "Аватар" са от мои сънища. Понякога се будя от кошмар и си мисля "Господи, това беше добро! Мога да направя филм за него", каза режисьорът.

Носителят на "Оскар" добави, че историята за трилъра "Бездната" от 1989 г. също е от негов кошмар за това, че умира по време на цунами.

Създателят на "Терминатор" сънува филмите си (ВИДЕО)

"Имаше огромно цунами в края на филма и повече никога не сънувах този сън", каза той. Джеймс Камерън работи по дългоочакваните четири продължения на фентъзи продукцията "Аватар" от 2009 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    2 1 Отговор
    Джеймс да направи един филм тип пришълеца за България.Годината е 2287 .търгоски кораб на обиденените флотилий,добиващ
    титаний от слънчевата система,Земляни напуснали отдавна своята планета,заселили се около звездата алфа в съзвездие Кентавър.Минавайки около вътрешния кръг на системата близо до слънцето засичат сигнал :въй далее шест бес десет.Екипажа решава че това е зов за помощ .При оказаната помощ един от тези батко се качва на борда,останалия екшън си го знаете
  • 2 Киросин

    0 3 Отговор
    Ни пиша щот съм на Цар Киро син.Нито съм толкова черен та чак син.Ами тва на Камирън мий син идно към идно кожата мий удрал.Шъ си искъми от Камирънчо дивиденти и дивидито.