Last news in Fakti

27 Август, 2017 01:46 7 277 5

Муфаса и Скар не са братя

  • цар лъв-
  • муфаса-
  • братя

Продуцентът на "Цар Лъв" разкрива идеята за двата образа

Продуцентът на „Цар Лъв“ Дон Хас обяви, че Муфаса и Скар всъщност не са истински братя, съобщи Screen Rant.

Скар е един от най-големите злодеи във филмите на „Дисни“. В лентата той е представен като завистлив брат на цар Муфаса, който го убива, за да вземе трона.

„Докато правихме филма си говорихме, че Скар и Муфаса най-вероятно няма да имат еднакви родители. При лъвовете нещата действат така, че когато един лъв остарее идва по-млад, който го ликвидира и взема властта над прайда. Така и женските лъвове се възпроизвеждат.

Има случаи, в които в един прайд има двама лъва. Те обаче не са равни. Винаги единият стои в сянката на другия. Така и ние вмъкнахме тези идеи за историята си.

Муфаса и Скар не са от един генофонд. Те обаче са част от един прайд“, заяви Хас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goust

    3 1 Отговор
    Бла Бла Бла...
  • 2 кольо

    2 0 Отговор
    добре че ми го изясниха. хахах
  • 3 гуньо простия

    2 0 Отговор
    Абе, аз вече двадесет години се чудя тия как са братя, като не си приличат, а то какво било. Вече ще спя по-спокойно. Ама, не вярвам напълно все още- нали си викат "братко". Не знам сложен е въпроса.?
  • 4 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    4 1 Отговор
    Сега аз ще Ви обясня. Да, наистина Муфаса и Скар не са братя. Това обаче не е толкова важно. Фрапиращото е че, лъвчето Симба не е син на Муфаса, както всички си мислят. Оказва се, че майката на симба е била една похотлива лъвица, която е преспала с бабуина Рафики. Именно за това рафики толкова се радваше наа малкото лъвче, защото знаеше, че е негов син. Не случайно бабуинът Рафики вдигна Симба, за да го покаже на останалите животни. Той искаше да сподели радостта си с всички обитатели на саваната. Интимните отношения между похотливата лъвица и Рафики не приключват дори и след раждането на Симба. Двете животни продължавали да се плющят, докато Скар един път не го хванал на калъп. Понеже разбрал истината и решил, че е по-добре Муфаса да не се огорчава. Решил, че е най-добре Муфаса да умре, тъй като възнамерявал да си направи тройка с лъвицата и бабуина.
  • 5 Кака Гинка

    4 1 Отговор
    И това е в раздел "културни новини"!Очаквам разяснения за родословното дърво на Котарака в чизми...