28 Септември, 2017 07:15 1 893 4

Брус Уилис ще "умира трудно" за шести път (ВИДЕО)

  • умирай трудно-
  • брус уилис-
  • лен уайзман

Актьорът отново ще е в образа на полицая Джон Макклейн

Брус Уилис ще "умира трудно" за шести път (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Екшън легендата Брус Уилис се готви отново да се превъплъти в образа на полицая Джон Макклейн в шести филм от поредицата "Умирай трудно", съобщи Contactmusic.

62-годишният актьор бе звезда в появилия се по екраните през 1988 г. първи филм от поредицата, заснет по романа "Нищо не е вечно" на Родърик Торп. Последното му засега участие във филм от същата поредица е в "Умирай трудно: Денят настъпи", излязъл на екран през 2013 г.

Преди две години бе оповестено, че се подготвя нов филм от поредицата, в който една част от действието ще предхожда случващото се в първия филм, а друга ще се развива в наши дни.

Кастингът за новия филм вече е започнал. Режисьор ще е Лен Уайзман.

Все още не е избран актьорът, на когото ще бъде поверена ролята на младия Макклейн. "Кастингът за тази роля ще е от съществено значение", отбеляза Уайзман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време е

    1 5 Отговор
    Белким го утрепат....

    Коментиран от #2

  • 2 Още не е време

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Време е":

    Хич не са надай!
  • 3 Патриот

    1 4 Отговор
    Много смели тия американски полицаи, а когато потърсиш клипове в тубата с името "cops invovled in shooting" or "bodycam cops shooting" ще се види какви мижитурки и какви страхливи плъхове са.

    Коментиран от #4

  • 4 Нафарфорий

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Патриот":

    Ти да не си от соросидната организацийка black lives matter??????