Last news in Fakti

25 Януари, 2018 14:35 6 091 2

Led Zeppelin с още изненади за юбилея (ВИДЕО)

  • led zeppelin-
  • джими пейдж-
  • робърт плант

Британците ще преиздадат легендарен концертен албум

Led Zeppelin с още изненади за юбилея (ВИДЕО) - 1

Във връзка с петдесетата годишнина от своето основаване британската група Led Zeppelin ще преиздаде концертния си албум от 2003 година "How The West Was Won", съобщава Contactmusic.

Ремастерирането на тавата ще бъде под опеката на китариста на бандата Джими Пейдж. Тя ще бъде пусната на пазара на 23 март в различни формати, включително на винил и Блу-рей диск.

Албумът "How The West Was Won" включваше поредица от концертни изпълнения на Led Zeppelin, записани в арени в Лос Анджелис и Лонг бийч на 25 и 27 юни 1972 година. Тогава съставът на фронтмена Робърт Плант и виртуозния китарист Джими Пейдж беше на върха на кариерата си.

Led Zeppelin с още изненади за юбилея (ВИДЕО)

Във връзка с юбилея членовете на бандата обещаха на феновете си, че ще им предложат много изненади, включително и неизвестни парчета.

Led Zeppelin са основани през 1968 година и в бандата свиреше барабанистът Джон Бонам до кончината му през 1980 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тряс

    9 0 Отговор
    Ееее, тази новина ми оправи настроението! Zeppelin still alive... Long live!
  • 2 номер едно

    7 1 Отговор
    Можете да пишете и хубави новини изглежда ? Ако успеете и да ги проследявате от начало до край ще е по-добре от бомбастичните заглавия за катастрофи, убийства и т.н.т. БНТ обещават още повече, концерта в най-гледаното време ! Шегичка :)