Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 23:30 3 893 2

Правят нов сериал за Юлий Цезар

  • юлий цезар-
  • сериал-
  • мартин скорсезе

Мартин Скорсезе стои зад проекта

Режисьорът Мартин Скорсезе започва работа по нов сериал, който ще разказва историята на древен Рим, съобщи Screen Rant.

Сериалът ще носи името „Цезарите“. Сценарият е поверен на създателят на сериала „Викинги“ Майкъл Хърст.

Вече е готов и сценарият за пилотния епизод на продукцията. Тя ще започне с проследяване на пътя на Юлий Цезар към абсолютната власт в Рим. Вероятно планът е да се проследи животът на всички наследници от рода на цезарите и първите 100 години след преобразуването на Рим в империя.

Снимките ще започнат през 2019 г. в Италия. В момента се водят преговори с телевизионни мрежи за излъчването на сериала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джендърджи Дендо и хубав Янко

    4 0 Отговор
    Джендър сцени ще има ли?1 Аз тея сериали ги гледам, защото в "СПАРТАК" успяха да оправят "Юлий ЦЕЗАР" в южните отходни отверстия, а в "Черни платна" капитан Флинт издебна английският офицер... Тааа чуда се - не ме банвайте , бе! Аз просто са чуда дали тоя път ще няправят отделен сезон за "проникването" или ще претупат серията...
  • 2 Тит

    0 1 Отговор
    Един от най великите пълководци,политик,оратор!Простил на враговете си,а те организирали заговор.Ако не бе убит щеше и Партия да завладее.......