Last news in Fakti

11 Март, 2018 23:30 3 411 2

"Черната пантера" тръгва след "Оскар"-ите

  • черната пантера-
  • оскар-
  • филм

Филмът ще се бори за номинации през следващата година

От Disney са решили да започнат кампания в полза на „Черната пантера“ за номинациите за награда „Оскар“ през следващата година, съобщи Screen Rant.

“Черната пантера“ се оказа по-голям хит дори от очакванията на хората в студиото. Скоро филмът ще премине границата от постъпления от $1 млрд. Лентата се оказа и най-одобрявания от критиците филм за супергерои.

„Черната пантера“ излезе през февруари и нямаше как да претендира за тазгодишните номинации. Според експерти обаче той би имал сериозен шанс да получи признание от филмовата академия.

Сега основната цел е филмът да получи номинация за „Най-добър филм“. В повечето случаи това е трудна задача за подобна лента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пепи

    2 0 Отговор
    Боза на бозите
  • 2 Пинко

    8 0 Отговор
    Разбира се, че ще вземе някой оскар, белите са килонизатори и черните се борят за нов световен ред в който те управляват. Ако имаше и някой репресиран джендър щеше да избие рибата.