4 Юни, 2018 23:00 2 137 1

Спете спокойно! Пазителите отново са тук (ВИДЕО)

  • пазители на галактиката-
  • крис прат-
  • marvel-
  • disney

Снимките на "Пазители на галактиката 3" започват през януари

Спете спокойно! Пазителите отново са тук (ВИДЕО) - 1

Актьорът Крис Прат потвърди, че снимките на филма "Пазители на галактиката 3" ще започнат през януари следващата година, съобщи Contactmusic.

Тридесет и осем годишният Прат е в образа на Питър Куил, известен също като Звездния повелител (Star Lord), във филмовата поредица на Marvel. Крис вероятно издаде малка тайна, като сподели, че снимките на новия филм от поредицата трябва да започнат в началото на следващата година, за да може "Пазители на галактиката 3" да се появи по екраните през 2020 г.

"Кандидат съм да се снимам в "Пазители на галактиката 3" през януари - каза той. - Надявам се, че няма да ме видите за последен път във филм на Marvel, но не съм съвсем сигурен в това."

Той за пръв път разкри, че снимките на новия филм трябва да започнат през януари, когато миналия месец в Instagram изпрати най-добри пожелания на Пом Клементиев, която му партнира в поредицата, по случай рождения й ден.

Спете спокойно! Пазителите отново са тук (ВИДЕО)

Прат освен това наскоро настоя, че персонажите в "Пазители на галактиката" са по-хуманни в сравнение с други супергерои, като защити действията на Звездния повелител в "Отмъстителите: Безкрайна война".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоу©т

    10 1 Отговор
    Спокоен, че вече може да го преместя, си лягам.