7 Юни, 2018 14:55 1 206 0

Екшън икона се заема с драмите в Холивуд (ВИДЕО)

  • брайън де палма-
  • харви уайнстийн

Режисьорът Брайън де Палма ще заснеме филм за Харви Уайнстийн

Екшън икона се заема с драмите в Холивуд (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Брайън де Палма ще заснеме хорър, посветен на скандала, който е свързан обвиненията в сексуален тормоз и сексуално насилие срещу Харви Уайнстийн, съобщи Contactmusic.

Седемдесет и седем годишният режисьор разкри подробности за новия проект, над който работи. Филмът ще е вдъхновен от скандала, в който е замесен влиятелният холивудски продуцент.

"Работя над филм за този скандал - заявява режисьорът. - Обмислям проекта заедно с френски продуцент. Главният персонаж няма да се казва Харви Уайнстийн, но става въпрос за хорър, в който ще има извършител на сексуално насилие, а действието ще се развива във филмовите среди".

Екшън икона се заема с драмите в Холивуд (ВИДЕО)

Филмът е озаглавен "Хищник". Той ще бъде продуциран от Саид Бен Саид, който е работил с Де Палма над филма му "Страст" (2012) с участието на Рейчъл Макадамс и Нуми Рапас.

Де Палма, станал известен с филмите си "Кери", "Белязаният" и "Недосегаемите", сподели също, че хорърът ще бъде заснет в контекста на сексуалните посегателства в Холивуд, като събитията ще бъдат представени на фона на кинофестивала в Торонто.

В предишно интервю той заяви, че познава много хора, замесени в скандали, които са свързани със сексуални посегателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА