4 Юли, 2018 08:22 1 251 0

Шерил готви грандиозен проект за раздяла (ВИДЕО)

  • шерил кроу-
  • албум-
  • кийт ричардс

Певицата Шерил Кроу ще издаде последния си албум през 2019 година

Шерил готви грандиозен проект за раздяла (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Шерил Кроу оповести, че иска през 2019 г. да издаде последния си албум и след това да се посвети единствено на записването на сингли, предаде AFP.

"Смятам, че албумите са донякъде начин на творческо изразяване, който е на път да изчезне - довери поп-фолк певицата пред местно радио в Кентъки. - Добре е да не прекарваш дълго време в звукозаписно студио, за да издадеш концептуален албум, а да записваш песни, които действително са уместни, защото са съобразени с изискванията на настоящето".

Шерил готви грандиозен проект за раздяла (ВИДЕО)

Шерил често работи с известни музиканти. Наскоро тя издаде сингъл, записан съвместно с певицата и авторка на песни Сейнт Винсънт.

Кроу е родом от Мисури и е спечелила 9 награди "Грами". Тя увери, че догодина ще излезе последният й албум, записан с участието на Стиви Никс, Кийт Ричардс и Дон Хенли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА