Last news in Fakti

7 Юли, 2018 21:00 2 380 2

Големият Ник Кейдж влиза в галактиката Спайдърмен (ВИДЕО)

  • никълъс кейдж-
  • spider-man-
  • спайдърмен

Актьорът ще озвучи персонаж в нов анимационен филм

Големият Ник Кейдж влиза в галактиката Спайдърмен (ВИДЕО) - 1

Никълъс Кейдж се готви да озвучи персонаж в компютърно-анимационния екшън "Spider-Man: Into the Spider-Verse", съобщи Contactmusic.

С озвучаване на персонажи в анимацията вече са се заели Лив Шрайбър, Хейли Стайнфелд, Шамайк Мур и Махершала Али, а скоро към тях ще се присъедини и Никълъс Кейдж.

На 54-годишния Кейдж ще бъде поверено озвучаването на Спайдърмен Ноар в новия филм. Вестта все пак официално не е потвърдена.

Независимо че е сред най-известните холивудски знаменитости, Кейдж оповести тази година, че актьорската му кариера ще продължи само още три-четири години. Звездата от филмовите поредици "Призрачен ездач" и "Съкровището" разкри, че възнамерява да престане да се снима във филми, за да застане зад камерата.

"Що се отнася до продуцирането и режисирането, ще се върна към филмовите продукции - каза той, представяйки филма "Първично", в който се е снимал. - За мен режисурата е свързана с бъдещето, защото сега съм преди всичко актьор. Ще продължа да съм актьор още три-четири години, а след това ще фокусирам вниманието си върху режисурата."

Големият Ник Кейдж влиза в галактиката Спайдърмен (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    4 1 Отговор
    Големец
  • 2 Кинаджия

    1 0 Отговор
    Ролите му в Con Air и Face/Off бяха изпълнени перфектно !
    Може още...