29 Юли, 2018 23:01 2 062 1

Крадецът на "Оскар" отива на съд

  • франсис макдорманд-
  • оскар-
  • статуетка-
  • тери брайънт-
  • три билборда извън града

Мъжът, който отнесе наградата на актрисата Франсис Макдорманд, ще бъде подведен под съдебна отговорност

Крадецът на "Оскар" отива на съд - 1
Снимки: БТА/АР

Мъжът, който открадна наградата "Оскар" на актрисата Франсис Макдорманд, ще бъде подведен под съдебна отговорност, предаде АР.

На изслушване в съд в Лос Анджелис съдия Марк Ханасоно е постановил, че има достатъчно доказателства, за да бъде заведено дело за кражба срещу Тери Брайънт.

По време на изслушването свидетелски показания е дал служител на Академията за кинематографично изкуство и наука. Свидетелят е описал как е успял да "спаси" статуетката от Брайънт, когато той се е опитвал да напусне официалното парти след церемонията за наградите "Оскар".

Крадецът на "Оскар" отива на съд

Макдорманд спечели най-престижното киноотличие за най-добра актриса с ролята си във филма "Три билборда извън града". Статуетката изчезна след като табелка с името на победителя беше прикрепена към нея.

Брайънт ще бъде призован в съда на 8 август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бре

    2 1 Отговор
    Е защо не избелихте снимката, че стана много нетолерантна новина така?