3 Септември, 2018 01:29 1 566 0

Почетоха Ана Мария Тонкова с "Песен за Ани"

  • ана мария тонкова

БГ Радио и Любо Киров посветиха „Песен за Ани“ в трогателен, акустичен концерт, който събра близки, колеги и приятели на дългогодишния музикален директор и един от създателите на медията, която пуска само българска музика – Ана Мария Тонкова, в деня, в който се навършиха пет години от раздялата им с нея.

Много развълнуван Любо Киров започна концерта с признание колко близка и важна е била Ани за всички поколения музиканти в България и особено – лично за него. Емоционалните моменти предстояха за всички присъстващи, сред тях – едни от любимите български изпълнители и артисти и колеги на Ана Мария – Тони, Мариана Попова, Момчил Колев, София, Митко Кърнев, Ненчо Балабанов, Лара Златарева, екипа на БГ Радио и близки роднини на Ани.

За първи път БГ Радио излъчваше на живо концерта по всички канали на медията – в ефир по радиото, онлайн на сайта, на мобилното приложение, на Facebook и Instagram профилите на радиото, за да може всички слушатели и почитатели на българската музика да станат част от магическата атмосфера, която Любо Киров и китаристът Ангел Дюлгеров създадоха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА