Last news in Fakti

14 Септември, 2018 09:25 1 871 0

Джей Зи отново е финансов отличник (ВИДЕО)

  • джей зи-
  • бионсе-
  • шон картър

Американецът е най-високоплатеният хип-хоп изпълнител според сп. Forbes

Джей Зи отново е финансов отличник (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Рапърът Джей Зи е най-високоплатеният хип-хоп изпълнител през 2018 г., според сп. Forbes. Списъкът е публикуван на сайта на изданието.

Миналата година Джей Зи, чието истинско име е Шон Картър, е спечелил 78,5 милиона долара, голяма част от които са свързани с излизането на студийния албум "Everything Is Love", записан съвместно със съпругата му Бионсе. Големи доходи му е донесло и турнето "On the Run II".

Второ място в списъка заема оглавявалият го три поредни години рапър Шон Диди Кумс. Той е спечелил 64 милиона долара от реклама на алкохолни напитки. В челната тройка е и Кендрик Ламар, който е спечелил рекордните за себе си 58 милиона долара благодарение на турнето си в САЩ и Великобритания и рекламните си договори с компаниите Nike и American Express.

В първата десятка са също Дрейк, който е спечелил 47 милиона долара и заема четвърто място, Доктор Дре - на шесто място, с доходи от 35 милиона долара, и Кание Уест на десето място, с доходи от 27,5 милиона.

Джей Зи отново е финансов отличник (ВИДЕО)

В края на месец юни сп. Rolling Stones публикува списък със 100-те най-добри песни на 21-ви век. Списъкът се оглавява от композицията "Grazy in Love" в съвместното изпълнение на Бионсе и съпруга й Джей Зи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА