21 Януари, 2019 07:10 9 323 3

Санса разкри за най-големия си ужас в „Игра на тронове“

  • игра на тронове-
  • санса-
  • коса-
  • софи търнър-
  • ужас

Голямо изпитание пред красивата актриса

Санса разкри за най-големия си ужас в „Игра на тронове“ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Английската актриса Софи Търнър, която играе Санса Старк в хитовия сериал „Игра на тронове“, разкри кой е бил най-големият ужас за нея по време на снимките.

В интервю за InStyle, актрисата разкри, че по време на снимките продуцентите не й давали да си мие косата, за да е по-реалистичен нейният образ на Санса Старк. „Първите няколко сезона ми позволяваха да си мия косата, защото бях аристократично момиче“, разказва Софи Търнър.

„Към сезон пети обаче те ме помолиха да не мия косата си и това беше наистина отвратително. Сега поне нося перука, което ми позволява да мия косата, когато искам“, разкри любимата на мнозина почитатели на сериала Санса.

„Но да, в продължение на няколко години не можех да го правя. Имахме машини за изкуствен сняг и снежинките от хартия постоянно ми се вплитаха в косите. Беше ужасно“, сподели Софи Търнър. Последният осми сезон на хитовия сериал се очаква с огромен интерес. Първият епизод ще излезе на 14 април тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санса е Лудата Ленче

    1 11 Отговор
    Дреме ли ви? Ще ви вдигна цената на първото а тока. Подпис: Иван Иванов ДКЕВР
  • 2 хахахах

    9 2 Отговор
    Интересно като взимаш милионите дали и те са ти нанесли такива не поправими емоционални щетит
  • 3 глупости

    3 2 Отговор
    глупости, няколко ГОДИНИ, то ще се осмърдиш жестоко. Вероятно са я помолили 1-2-3 седмици да не я мие, за да добие определен вид косата й, а през това време са я вчесвали всеки ден, за да не хване въшки. Софето не се чува какво говори Пробвал съм да не се подстригвам една година и към края трябваше косата да я мия буквално всеки ден.