Last news in Fakti

31 Март, 2019 22:28 1 448 2

Бен Афлек отново ще режисира

  • бен афлек-
  • режисьор-
  • отново

Актьорът работи по няколко идеи

Бен Афлек отново ще режисира - 1
Снимка: Shutterstock

Бен Афлек заяви, че отново ще режисира филм до края на 2019 г., съобщи Cinema Blend.

Афлек заяви, че в момента има няколко проекта, за които пише сценарий и опитва да продуцира. Той се надява да започне снимки по поне един от тях до края на тази година.

„Не знам кой точно ще е следващият ми филм. Работя по няколко неща. Надявам се, че ще започна да снимам нещо до края на годината. Имам няколко идеи, като всички са в процес на писане на сценарий или довършване на текст. В момента преглеждаме коя от тях ще може да излезе на екран“, заяви Афлек.

Очакваше се Афлек да снима новия филм за Батман, но той се оттегли от проекта. Той не се е изявявал като режисьор от 2016 г. Най-известният режисьорски филм на Афлек е „Арго“, който спечели и „Оскар“ за най-добър филм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    1 1 Отговор
    Значи ЦРУ имат нов проект . Последния филм с този простак , показва как се граби , убива на невинни и видите ли това е американско право . Така си пазели демокрацията .
  • 2 Ved

    0 0 Отговор
    Тоя що не се огледа , да види че не става за тази , работа . Него бива за артист .