Last news in Fakti

13 Април, 2019 22:00 3 642 20

Филмите след "Терминатор 2" са забравими

  • линда хамилтън-
  • поредица-
  • терминатор

Линда Хамилтън не е фен на останалите части от поредицата

Филмите след "Терминатор 2" са забравими - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Линда Хамилтън определи всички филми от поредицата „Терминатор“ след втората част като забравими, съобщи Movie Web.

Хамилтън игра в първите два филма от поредицата. Втората част се превърна в един от най-успешните фантастични филми в историята.

„Мисля, че всички филми след втория са доста забравими. Ти харесваш този франчайз, но героите, които обичаш вече не са там. Има твърде много образи и истории. Мисля, че с новия филм ще върнем старата атмосфера обратно“, заяви Хамилтън.

В момента актрисата се снима в нов филм от поредицата, който е директно продължение на втората част, пренебрегвайки останалите три филма. Хамилтън нямаше много големи роли след филмите за „Терминатор“, но признава, че спокойният живот винаги ѝ е харесвал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гзт

    7 48 Отговор
    Вярно е че не струват , и първите два също .

    Коментиран от #3, #12

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ПУМА БОЕЦА

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Гзт":

    Истината е Терминатор 2 а ако ви се гледа хубав сериал си свалете,, В Сенките" румънски сериал обаче са го направили румънците шапка им свалям за тоя криминален сериал!
  • 4 Ломски

    15 3 Отговор
    Като гледах тройката през повечето време се смеех. Иначе скука са останалите след 2. Има тук-там някой момент читав. Ше видиме кво ше направят.
  • 5 Нищо неструва този филм

    6 22 Отговор
    Реджеп Иведик е по добър.
  • 6 ДДД

    3 1 Отговор
    и ко/ и междузвездна ли да не гледаме?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 арогантен

    15 1 Отговор
    Малиии какви селтаци има от по-горе пишещите. Ами вие какво искате бе, само сериите на Марвел ли да гледате? Какво сме виновни, че сте на по 20 годинки от т.н изгубено(тъпо) поколение. Навремето Терминатор 1 и 2 бяха върхъ на кино искуството.

    Коментиран от #13

  • 9 арогантен

    2 2 Отговор
    "върхът"

    Коментиран от #15

  • 10 гост

    4 0 Отговор
    Няма по-добро от Терминатор 2 за фентъзи филм, за фентъзи с извънземни е Елиен и Сугърни Уивър, екшън филм пък е Умирай трудно 3 и Брус Уилис. Просто си има класики, които са направени по невероятно добър начин, без много снимки на зелен екран и измишльотини, реалистично до максимум. Това им е чар. Който не ги харесва да си гледа анимираните марвелски поредици без грам смисъл и идентичност и да си мисли, че гледа филм.
  • 11 Анонимен

    1 1 Отговор
    Умирай трудно 3 и Скорост 1 са най-добрият екшън филми за сега. Не се сещам в други да са вплетени няколко истории една след друга.
  • 12 Токо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гзт":

    Не бе не е хубав филма .... На всеки километър е по хубав! Друго си е Ламбо да гледаш! Бате ти тъп ли си? Цяло едно поколение израстна с този филм. Първите две серии ще останат за винаги във златният фонд на холивуд!

    Коментиран от #14

  • 13 Гзт

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "арогантен":

    Да бе егати смешния филм. Само терминатор спасение става .
  • 14 Ved

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Токо":

    Майтап брато за 80 години таз комедия с тъпия арни става вече е умряла работа това филмче
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Адолф

    1 1 Отговор
    Линда е номер едно-защо не продължиха филма с нея докато бе още млада?А Терминатор беше,е и ще остане един от най-великите филми за всички времена-говоря за 1 и 2!

    Коментиран от #17

  • 17 NoFear

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Адолф":

    Причината да не направят други филми тогава е че Камерън продаде правата, а освен това Линда Хамилтън и Камерън се скараха (бивши съпрузи). За известно време историята около Терминатор беше приключила и самият Камерън не виждаше смисъл да се занимава с продължения. Зае се с много скъпа продукция като "Титаник", която изцеди бюджета му, след нея въпреки супер успеха там, той самия заяви, че се отегля от киното и повече няма да снима.
  • 18 гост

    1 0 Отговор
    Терминатор 2 Денят на Страшният Съд беше най-добрият филм все още е най-добрият филм и ще продължи да е най-добрият филм правен някога през 90-те години на XX Век кой каквото и да си говори класиката си е класика. (класиката никога не умира) минаха 28 години ако ще 128 години да минат пак ще го гледам и не е Тъп Арнолд Шварценегер тъпи сте Вие.
  • 19 анон

    1 0 Отговор
    Първите два са добри. Особено вторият.
    Препоръчвам да се изгледат веднага един след друг - много логично някак си идва всичко - например омразата на Сара към терминаторите, цялата й отчужденост и пр.-

    Терминатор - Спасение не е точно лош филм, но трябва да се схваща като един вид прелюдия на филма, все едно че действията се развиват в бъдещето, преди Джон да се запознае с Кайл Рийс

    Терминатор - Бунтът е не лош, опит за римейк на първия Терминатор, на някак си самия Шварценегер е излишен, Терминатрицата е прекалено супер и някак нелогично бива победена, а предопределението е безумно. Единственото хубаво нещо във филма е Клер Дейнс.

    следващите филми още повече свалят нивото.
  • 20 анон

    0 0 Отговор
    по филма има и сериал с Лина Хеди, но не е хубав.