Last news in Fakti

16 Април, 2019 20:12 5 849 6

Жената чудо ще пее на "Евровизия" (ВИДЕО)

  • гал гадот-
  • жената чудо-
  • евровизия-
  • израел-
  • нета барзилай

Израелската актриса Гал Гадот ще участва в извънконкурсната програма на събитието

Жената чудо ще пее на "Евровизия" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израелската актриса Гал Гадот, която спечели световна известност с ролята си на амазонска принцеса във филма "Жената чудо", ще пее на финала на песенния конкурс "Евровизия" за 2019 година, предаде ДПА.

Гадот ще участва в програмата, но без да влияе на класирането, наред с други изпълнители, които са предишни победители и участници в "Евровизия" от различни страни. По-известните от тях са Кончита Вурст, Елени Фурейра, Верка Сердючка, Манс Зелмерлоу, Дана Интернешънъл и Гали Атари.

Победителката в "Евровизия" 2018 - Нета Барзилай - също ще участва в концерта. Мениджърите на американската поп-звезда Мадона заявиха, че тя ще пее на тазгодишната "Евровизия", но това трябва да се потвърди от Европейския съвет за радио и телевизия.

Продажбата на билетите започва във вторник от 18.00 часа на израелския сайт Leaan ticket. Цената варира от 200 до 2000 шекела (50 - 500 евро). При първата вълна билетите са продадени за няколко минути. Най-евтините билети са за репетицията на полуфиналистите, а най-скъпите - за Зелената ВИП-зала за финала.

Конкурсът ще се излъчва от Израелската корпорация за радио и телевизия - Кан. В "Евровизия" 2019 участват изпълнители от 41 страни, като полуфиналите са на 14 и 16 май, а финалът е на 18 май в Тел Авив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mорук

    12 1 Отговор
    И от кога израилтяните са в Европа ,или след като печатат пари на поразия трябва да ги мислим че са богопомазани ли
  • 2 Мосак фонсека

    2 3 Отговор
    Харесва ми тази жена,името се пише и произнася Гадо на български.
  • 3 Нета Барзилай

    3 2 Отговор
    Аз ше ви изкудкудякам една песен.Мани я тая Гадот.
  • 4 еврогейзия

    8 3 Отговор
    Все по-извратен "политкоректен" джендър конкурс, добре, че няма да участваме !
  • 5 гост

    5 0 Отговор
    Сега Сирия, Ливан, Йордания и др. околни страни може да претендират за участие. По кой критерий са участници? Никой не казва.
  • 6 Хубава жена

    0 1 Отговор
    Ако можеше и да пее...