10 Май, 2019 09:50 3 307 3

Холивуд на крака за прекрасната Ан Хатауей (СНИМКИ)

  • ан хатауей-
  • холивуд-
  • алея на славата

Американската актриса получи своя звезда на Алеята на славата 

Холивуд на крака за прекрасната Ан Хатауей (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Американската актриса Ан Хатауей получи своя звезда на прочутата Алея на славата на булевард "Холивуд" в Лос Анджелис в навечерието на премиерата на новия ѝ филм "Мошенички от класа", предаде АР.

"Наистина съм много развълнувана", каза носителката на "Оскар" за поддържаща женска роля през 2013 г. за филма "Клетниците", благодарейки на почитателите си, които я подкрепят и ѝ посвещават малко от времето си, и на хората които са до нея от десетилетия.

Холивуд на крака за прекрасната Ан Хатауей (СНИМКИ)

Звездата на 36-годишната Хатауей се намира срещу входа на Китайския театър - една от туристическите атракции в Холивуд. Тя е до звездата на Хати Макданиел - първата чернокожа актриса, получила "Оскар" за ролята си на робиня във филма "Отнесени от вихъра" през 1940 г., както отбеляза с ентусиазъм Ан.

Холивуд на крака за прекрасната Ан Хатауей (СНИМКИ)

На церемонията актрисата беше придружена от родителите и съпруга си - актьора Адам Шулман, както и от партньорката си в "Мошенички от класа" - австралийската актриса Ребъл Уилсън.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    12 1 Отговор
    Страхотна!
  • 2 Реалист

    6 0 Отговор
    Еееее, това е красива жена... Всичко си е истинско, няма силикони по нея и СИ ПАДА ПО МЪЖЕ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.