Last news in Fakti

13 Май, 2019 21:29 2 332 3

Мел Гибсън още обича екшъна

  • мел гибсън-
  • кейт босуърт

Австралиецът и Кейт Босуърт ще си партнират във филма "Силата на природата"

Мел Гибсън още обича екшъна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорите Мел Гибсън и Кейт Босуърт ще си партнират в екшън филм, озаглавен "Силата на природата", съобщи "Варайъти".

Продукцията ще бъде режисирана от Майкъл Полиш по сценарий на Кори Милър. Снимките за филма ще започнат през юли в Пуерто Рико.

"Силата на природата" разказва историята на пенсиониран детектив, който се нагърбва със задачата да опази обитателите на сграда по време на евакуация след ураган, докато същевременно крадци правят опит да я оберат.

Това е вторият филмов проект с участието на Гибсън, международните права за който ще бъдат предложени за продан в рамките на кинофестивала в Кан.

Преди броени дни беше съобщено, че на водещия пазар за филми ще бъде предложена екшън комедията "Дебелакът", в която Гибсън ще се превъплъти в образа на Дядо Коледа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоянов

    10 0 Отговор
    Голям пич!
  • 2 Джон Малкович

    3 2 Отговор
    БСП-БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ, едва ли ще повтори първата серия на Смъртоносно оръжие с Дани Глоувър, и последвалия касов успех с продълженията, когато беше като бясно куче, но нищо не му пречи да опита, пък за Лудия Макс може да се пробва сина му стига да е достатъчно откачено клпеле както го наричаше инспектор Мърто.
  • 3 Много бял

    3 0 Отговор
    Гибсън няма лош филм.Като актьор инрежисьор е номер 1