21 Май, 2019 11:09 1 805 5

Павел Поппандов: Забравете всичко, което ни дели!

  • павел поппандов

Наскоро актьорът представи книгата си - "Значи съм живял. Автобиография"

Павел Поппандов: Забравете всичко, което ни дели! - 1
Снимка: БГНЕС, архив

В навечерието на 24 май обичаният български актьор Павел Поппандов призова да обърнем гръб на различията и да отворим себе си за науката.

"Наближава 24 май – най-светлият празник, ще ми се на този ден да няма предизборни клипове, да забравим всичко, което ни разделя", надява се той и апелира да не забравяме думите на Стоян Михайловски, превърнали се в всеучилищен химн: „Напред! Науката е слънце, което във душите грей!”.

"Съжалявам, но в последните години имам чувството, че подменихме думата наука с неук, а неукият е като църковна свещица – мъждука, мъждука и много, много бързо угасва", заяви с тъга Поппандов.

Наскоро актьорът представи автобиографичната си книга. Заглавието „Значи съм живял. Автобиография” е изповедта на Поппандов пред публиката. Книгата е посветена на всички хора, с които Павел Поппандов се среща по време на личния си и професионален път – на много стойностни български актьори, актриси, режисьори и сценаристи, драматурзи, художници, композитори, оператори. Хора, които наистина са били ярки таланти, творци със свой собствен четлив почерк, които лека-полека потъват в забрава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор
    НАРОД БЕЗ КУЛТУРА Е ОБРЕЧЕН
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    В КОЗЛОДУЙ СЬБИРАХА ЕДНИ ПАРИ ЗА КОРАБА РАДЕЦКИ И ДО ТАМ А КМЕТИЦАТА СИ ПРАВИ ЧАДЬРИ ПОСТАВИ ПАЛМИ В ЦЕНТЬРА ИМА И ЛЕД ТЕЛЕВИЗОР КОЙТО НЕ РАБОТИ
  • 3 ГОСТ

    2 0 Отговор
    ВЯРНО Е.........НЕ РАЗЛИЧИЯТА РАЗДЕЛЯТ ХОРАТА.....РАЗДЕЛЯ ГИ ТЯХНАТА ГЛ

    Коментиран от #4

  • 4 ГОСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    РАЗДЕЛЯ ГИ ТЯХНАТА ГЛУПОСТ И ЕГО......
  • 5 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ПАВКА БАРЕМ СТУДЕНА ЛИ Е КОЛАТА )