Last news in Fakti

3 Септември, 2019 15:19 2 531 2

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ)

  • кирстен дънст-
  • алея на славата-
  • холивуд-
  • джеси племънс

Актрисата Кирстен Дънст получи звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Актрисата Кирстен Дънст се разплака на церемонията, с която беше открита звездата ѝ на холивудската Алея на славата, съобщи Контактмюзик.

На церемонията с Дънст бяха съпругът ѝ Джеси Племънс, 15-месечният ѝ син Енис, родителите ѝ Инес и Клаус, както и режисьорката София Копола, която е заснела четири от филмите ѝ, сред които и "Мария Антоанета".

Кирстен каза, че дори не е мечтала да получи звезда на Алеята на славата. Като дете даже си мислела, че звездите са само за покойници.

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ)

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ)

Сълзите предизвика емоционалната реч на съпруга ѝ, който каза, че я обича и се гордее с нея. Още преди церемонията обаче актрисата каза през "Варайъти", че е много развълнувана и сигурно ще се разплаче, защото ще присъстват най-скъпите ѝ хора.

Кирстен Дънст, чиято звезда изгря в "Интервю с вампир", се е снимала още в "Спайдърмен", "Джуманджи", "Меланхолия", "Скрити числа" и други.

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ)

Още една блондинка омагьоса Холивуд (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жозеф

    5 0 Отговор
    Жестока мацка
  • 2 Оп Парцал

    1 4 Отговор
    Същото курве като Рени на 15 г Пирдоп с големия нос