4 Септември, 2019 21:30 2 939 2

Поп дива се забърка в съдебна драма (ВИДЕО)

  • ариана гранде-
  • forever 21

Певицата Ариана Гранде е завела дело срещу модната компания "Forever 21" за неправомерно използване на имиджа ѝ

Поп дива се забърка в съдебна драма (ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Певицата Ариана Гранде е завела дело срещу модната компания "Forever 21" за неправомерно използване на имиджа ѝ с цел да увеличи продажбите си, съобщава Ройтерс.

Искът, подаден от 26-годишната Ариана във федералния съд в Лос Анджелис, е за "не по-малко от 10 милиона долара".

Според жалбата, с която разполага сп. "Пийпъл", от компания "Forever 21" са използвали за своя рекламна кампания, вдъхновена от парчето "7 Rings" на Ариана Гранде, модел, която поразително прилича на поп звездата.

Поп дива се забърка в съдебна драма (ВИДЕО)

В публикации в интернет компанията освен това е използвала без позволение текст, видео и аудио от въпросното парче. Това се е случило, след като по-рано през годината Гранде е отказала да се включи в съвместна маркетингова кампания на "Forever 21" и асоциирания бранд "Riley Rose", тъй като предложената ѝ компенсация е била "недостатъчна за изпълнител от нейната класа".

Ариана Гранде твърди, че от "Forever 21" са накърнили името, имиджа и правата ѝ, създавайки впечатление у потребителите, че рекламната кампания протича с нейна подкрепа.

Гранде има над 65 милиона последователи в Тwitter и над 163 милиона в Instagram. Съществена част от фенската маса на изпълнителката се застъпва с целевите пазари на "Forever 21" и "Riley Rose".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Звезди и продуцент

    9 3 Отговор
    Изглежда като луксозна прос...утка, явно има изключителен продуцент. Той и Енрике Иглесиас започна продуциран от Кунси Джоунс, инак друга песен щеше да бъде.
  • 2 ГОСТ

    4 2 Отговор
    ГОТИНА Е......СЛАДУРАНА.......