Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 23:30 2 845 6

Мат Деймън отказал главната роля в "Аватар"

  • аватар-
  • роля-
  • мат деймън

Той е получил предложение от Джеймс Камерън

Мат Деймън отказал главната роля в "Аватар" - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Актьорът Мат Деймън призна, че му е била предложена главната роля във филма „Аватар“, съобщи Holywood Reporter.

Филмът на Джеймс Камерън е един от най-успешните в историята на киното. Деймън заяви, че е отказал главната роля в него.

„Аз говорих с Джеймс Камерън. Тогава той ми предложи ролята. Общо взето ми каза, че няма нужда от голямо име за филма, но все пак би искал да съм аз. Каза ми, че ако откажа, може да се обърне към не толкова известен актьор.

Да кажем, че тогава пропуснах да спечеля повече пари, от колкото, който и да е друг актьор. Все пак се справям доста добре“, заяви Деймън.

Има твърдения, че на Деймън са му били предложени 10% от приходите на „Аватар“, което ще рече, че той е можел да получи $ 270 млн. Все пак той е предпочел да изпълни вече поетите си ангажименти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малката

    2 1 Отговор
    Олеле. Гръм гръм гръм
  • 2 Рошко

    11 1 Отговор
    Готин актьор
  • 3 Баба Вуна

    0 1 Отговор
    А аз чакам приказазката на Вени за лека нощ! Имам жена до себе си, но чакам Вени в 00:30ч да не разкаже, какво трябва да правим!

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    5 0 Отговор
    Това е може би най-земния и свестен актьор като човек сред тази разпасана гилдия. Да си удържи на думата пред това да направи купища пари в техния материален свят си е изключително похвално. Браво.
  • 6 Рошко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Баба Вуна":

    Вземай точилката и са почвай