Last news in Fakti

16 Юни, 2012 19:04 1 600 0

Арт Виза България откри вернисаж Време в галерията на БТПП

  • арт виза българия-
  • вернисаж-
  • време-
  • галерията на бтпп

От днес всяка събота в галерията на БТПП е достъпна юнската експозиция на “Арт Виза България”. В това издание са представени  художниците Иван Маджаров, Теодора Проданова, Тодор Маринов и Стойчо Петков.

Освен в почивните дни, галерията е достъпна и в работното време на БТПП през седмицата.

Това издание на изложбата на “Арт Виза България” включва модернизъм и класика, а авторите пресъздават традиции и минало в различни стилове - от наивистична живопис през класически реализъм, до стилистика на фолклор и традиции в пластики от кожа изработени по специална авторска технология.

Провокация за ценителите на красотата е двойната колекция – лятно и вечерно облекло на дизайнера Елена Белова от София. Тя представи и колекция рисувани шалове.

Специална изненада в програмата на откриването на юнската експозиция бяха демонстрациите на йога-техники в допълнение на ефекта от изкуството, представени от йога-инструкторa Мариела Таскова.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА