Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 14:24 3 680 5

Диляна Попова и Орлин Павлов с любовна афера в Пловдив (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • диляна попова-
  • орлин павлов-
  • любов-
  • афера-
  • връзка-
  • филм-
  • пловдив-
  • завръщане

Трима от най-актуалните и атрактивни български актьори са забъркани в екранен любовен триъгълник, а в ролите на този сюжет влизат Диляна Попова, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов.

Любовната афера е част от последния филм на Ники Илиев "Завръщане", чийто сюжет се върти около четирима приятели, които се завръщат след 25 години от последната им среща в родния Пловдив.

Следват много забавни случки, преплетени истории, неочаквани обрати, които зрителите ще могат да видят от днес - 18.10. в кината в цялата страна.

Официалната предпремиера се състоя в Пловдив, където е заснета и по-голямата част от лентата и е едно от събитията в програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019".

Идейният проект за филма е на Башар Рахал, който споделя, че темата за запазването на родната къща е сантиментална за него и винаги е искал да направи емоционален филм, свързан с тази сюжетна линия.

Режисьорът Ники Илиев добавя и темите за приятелството и търсенето на щастие на съвременния българин извън родината. 63 дни след първия им разговор, сценарият на филма се пренася на снимачната площадка.

Едва 5 месеца след старта на снимките, романтичната комедия стига до зрителите в кината и ще им поднесе много смях, романтика, оспорвани състезания, красиви гледки от България и послания за завръщане към истинските ценности.

На 19 и 20 октомври публиката в Лондон ще може лично да се срещне с целия актьорски състав на две специални прожекции в кино Дженесис.

Планирани са посещения още в Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и Русе в следпремиерната седмица от 21 октомври.

Филмът се разпространява от bTV studios, а продуценти са Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев от "Силвър лайт пикчърс".

“Мъжът винаги иска да бъде първата любов на жената, а жената иска да бъде последния роман на мъжа...” е казал великият Оскар Уайлд. Вие как мислите? Какво си казаха Лора @dillyanapopova и Виктор @orlinpavlov по залез слънце, ще разберете на 18 октомври, когато @the_reunion_movie излиза по кината🔜🎬. . . #завръщане #бгкино #movie #actors #actorslife #bts #sunset #love♥️ . @masons_bulgaria @gant_bulgaria @maccosmetics @giannishoes @plovdiv2019

Публикация, споделена от Завръщане_The reunion movie (@the_reunion_movie) на Авг 16, 2019 в 6:10 PDT


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВЕЖДИ РАШИДОВ

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Mustafa":

    ТО КАДИЕВ СИ Е ЗА ТУРСКИ ГЕЙ БАРДАК ДА МУ РАЗШИРЯТ КРЪГА ОТ ПРИЯТЕЛИ
  • 3 Haters gona hate

    3 1 Отговор
    Ахххх Дилянче Дилянче ....
  • 4 Морски кон

    4 1 Отговор
    Бездарници
  • 5 Зик

    3 1 Отговор
    Звучи и изглежда блуткаво. Сладникава история . Любов и още нещо и много скука.