Last news in Fakti

26 Октомври, 2019 10:03 1 747 5

Тарантино пусна нова версия на "Имало едно време в Холивуд"

  • куентин тарантино-
  • имало едно време в холивуд

Филмът има четри нови сцени е по-дълъг с 10 минути

Тарантино пусна нова версия на "Имало едно време в Холивуд" - 1
Снимка: EPA

Последният филм на Тарантино, "Имало едно време в Холивуд" се сдоби с нова реализация, която е с десет минути по-дълга от първоначалната и има четири нови сцени.

Оригиналната версия на филма, т.н. предпродукция, продължава повече от четири часа, което означава, че има и други сцени, които могат да влязат в една от следващите реализации.

„Имало едно време в Холивуд“ е един от най-големите филмови хитове на 2019 г., който получи както положителни, така и отрицателни критики от публиката.

Но това, което е сигурно, е че всеки участник от актьорския състав е заработил повече от добре, а се прокрадват и предположения, че Леонардо ди Каприо и Брад Пит са съвсем сериозни претенденти за „Оскар“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 5 Отговор
    На този филм не трябва да му се добавят, а да му се махат сцени. Не че е лош, но действието е твърде бавно и чакаш за някаква развръзка 3 часа.

    Коментиран от #2

  • 2 Именно

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Morgoth":

    То пък щото беше една развръзка ... !
  • 3 сцццц

    2 4 Отговор
    По добре,най-големия некъдърник в историята на киното да ни освободи от присъствието си завинаги.
  • 4 Гост

    2 4 Отговор
    Имало едно време един дето си мислеше, че режисьор. В страната кравария.Казва се Куентин тъполино задръстен Яков със тъпи филми.
  • 5 Player 1

    2 0 Отговор
    Само хейт по тия коментари, не че няма капка истина