16 Ноември, 2019 23:05 2 095 2

Легендарна игра става сериал

  • игра-
  • halo-
  • сериал

Скоро започват снимките на Halo

Легендарна игра става сериал - 1
Снимка: Shutterstock

Скоро ще излезе сериал по играта „Halo”, съобщи Dark Horizons.

Вече е събран пълния актьорски състав. Очаква се снимките да започнат скоро.

Сериалът е базиран на една от най-популярните игри в историята. Сценарият ще бъде написан от Кайл Килън. В главните роли са Пабло Шрайбър и Наташа Макелън.

Продукцията ще бъде продуцирана от Showtime. Тя разказва за конфликт между между хората и мистериозни извънземни.

Очаква се сериалът да излезе след около 2 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БозоВууд

    3 3 Отговор
    Изтрещелите говедоиди, вече се чудят с каква помия да си хранят умствено-изостаналото население. То не бяха Отмъстители, Айрънмени, Жени-оси, Човеци-паяци..... Така е то, когато една "нация" почти няма история, а тази която има, представлява бомбардировки и геноцид, над по-слаби държави.
    Аз изобщо не виждам за какво събират "актьорски състав" за тоя филм. Да вземат 2-3 момчета и да ги пуснат да играят играта, а през това време оператора да записва на камерата. Тъпите зрители, изобщо няма да забележат после. Ще цъкат плюсчета в онова, кво беше "АйЕмБиДи" май се казваше. Ще цъкат и ще маат ГМО от Макдоналдс, за карнитура ще блъскат антидепресанти.
    Откачена работа.