Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 15:05 2 839 6

За истинската скорост на жените

  • жени-
  • скорост
За истинската скорост на жените - 1

Излезе от печат първото по рода си издание „Истинската скорост на жените”. Списанието е посветено на жените, които успяват едновременно да „шофират“ по няколко житейски писти успешно – да бъдат майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви, запазили своето „Аз”, носещи неповторима харизма.

В това издание са представени 23 дами от бизнеса, шоуто, изкуството от различни поколения, което създава една изключително цветна палитра на българските жени.

За истинската скорост на жените

Различното в това издание е, че всяка дама, през тази есен застана пред обектива на фотографа Владимир Стоянов за професионална фотосесия в компанията на различен, актуален през 2019 г. автомобил, който подхожда и символизира нейната житейска скорост.

Подобна концепция се прави и създава за първи път у нас. Луксозното списание излиза един път в годината, а амбицията на екипа, е след една година да представи следващата селекция от успешни дами, в компанията на актуални автомобили, издание 2020.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    3 2 Отговор
    Айде няма нужда!
  • 2 Мира

    4 0 Отговор
    Защо, добре звучи и предполагам ще е интересно да се запозная с такива жени, които са достойтни за подръжание, а не само да гледаме миски и плеймейтки с 0 грама мозък

    Коментиран от #4

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ВСЯКА ДАМА Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО СКРОЕНА
  • 4 Въпросът е,

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мира":

    Че надали тези жени са успели сами, ами става въпрос за калинки НПО и партийни активистки. Статията е прозрачна феминистка пропаганда.
  • 5 Марта

    1 0 Отговор
    Някой да сподели от къде да си взема това списание. От написаното вхстатията изглежда интересно
  • 6 Хdrive

    0 0 Отговор
    От бензиностанциите и Inmedio в молове и , Кауфланд