11 Декември, 2019 19:20 2 354 4

Харви Уайнстийн на свобода, но вече срещу $5 милиона

  • харви уайнстийн-
  • холивуд-
  • гаранция

Гаранцията на продуцента беше увеличена заради обвинения, че е нарушил условията, като е правил измами с електронната си гривна

Харви Уайнстийн на свобода, но вече срещу $5 милиона - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Гаранцията на Харви Уайнстийн беше увеличена от един милион на пет милиона долара заради обвинения, че е нарушил условията, като е правил измами с електронната си гривна, съобщи АР.

Съдия Джеймс Бърк отхвърли искането на прокурора - Харви Уайнстийн да влезе в затвора заради това нарушение.

Уайнстийн пристигна в съда с проходилка, а адвокатът му обясни, че тази седмица му предстои операция на гръбнака. Съдията обаче предупреди, че ще отмени гаранцията и ще издаде заповед за арест, ако има и други проблеми.

Според прокурора - Харви Уайнстийн многократно е оставял у дома устройството, активиращо контролната гривна и така е оставал без наблюдение. Адвокатът му отрече това да е правено умишлено, като каза, че прекъсването по-скоро се е дължало на изтощени батерии.

Делото срещу Харви за изнасилване на две жени започва на 6 януари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    6 0 Отговор
    Ей,съсипаха го маняка!

    Коментиран от #2

  • 2 Тръмп

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Behemoth":

    Просто си плаща малко по-късно за "безплатния" секс!!!:):):)

    Коментиран от #3

  • 3 Памела Андерсен

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    каза, че който се бои от мечки не ходи в гората сам или като не искаш секс-терор, не отиваш в хотелската стая на кастинг без агента си. А по повод обвиненията срещу Пласидо Доминго, примата Кабаиванска каза, че ако една жена НЕ иска, няма как да се случи, освен ако е решила да прави лесна кариера.
  • 4 Гост

    2 1 Отговор
    Това е еб.ч а не полски свирач