Last news in Fakti

13 Януари, 2020 12:50 2 398 4

Скалата ще участва в сериал, посветен на живота му (ВИДЕО)

  • скалата-
  • дуейн джонсън-
  • кеч

Дуейн „Скалата“ Джонсън беше обявен за най-високоплатения актьор на 2019 година

Скалата ще участва в сериал, посветен на живота му (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Актьорът Дуейн Джонсън ще е звезда в комедиен сериал, вдъхновен от периода, през който се е обучавал, за да стане кечист, съобщи Контактмюзик.

Toй ще се снима в нов сериал на телевизия NBC, който ще включва 11 епизода. Сценаристи ще са Наначка Хан и Джеф Чианг, а Джонсън ще е също изпълнителен продуцент заедно с Дани Гарсия и Хирам Гарсия.

Дуейн наскоро разкри, че му било изключително трудно да стане филмова звезда, независимо че бе обявен за най-високоплатения актьор в света между 2018 г. и 2019 г. „Бизнесът в Холивуд изисква много усилия и е невероятно труден“, довери той.

„Нужни са усилена ежедневна работа и постоянство. Трябва също да можеш да предусетиш какво ще допадне на зрителите“, допълва актьорът.


Дуейн „Скалата“ Джонсън беше обявен за най-високоплатения актьор на 2019 г., след като е спечелил 89,4 млн. долара между 1 юни 2018 г. и 1 юни 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Осман

    2 0 Отговор
    Този гагавузки евреин го мразя
  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    О боже поредната глупост на краварите. Филм за малоумни. И камъчето в главната роля.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.