Last news in Fakti

9 Април, 2020 14:29 1 969 6

Разводът на Адел е потънал в мистерия за милиони

  • адел-
  • развод-
  • тайна-
  • милионер-
  • раздяла-
  • дело-
  • бракоразводно дело

Певицата иска подробностите за раздялата със Саймън да останат в тайна

Разводът на Адел е потънал в мистерия за милиони - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Всички сме запознати с това колко бавно и мъчително се проточват разводите на звездите. Все пак, не е лесно, когато двама души, които довчера са се обичали, да си поделят справедливо милиони долари, имения и деца. Само си спомнете колко дълго продължи делото по развода между Брад Пит и Анджелина, който от нормална раздяла се превърна в грозен медиен цирк.

От друга страна Адел е напълно против това и е категорична, че няма да позволи да се случи нещо подобно между нея и бившия ѝ любим Саймън Конеки.

Тяхната връзка продължи почти десетилетие, но миналата година стана ясно, че любовта отдавна е напуснала семейното им гнездо. Певицата и заможният господин имат и 7-годишен син, Анджело, за когото полагат изключително старателни грижи. В момента бившите съпрузи преговарят как да поделят задълженията си спрямо него, но Адел е пожелала да запази всички подробности около развода в тайна.

Желанието ѝ бе уважено от съда в Лос Анджелис. Единственото, което се знае до момента е, че цената на раздялата им надхвърля 170 млн. долара. Различни източници твърдят, че Конеки иска доста солидна издръжка от успешната изпълнителка. Заради молбата на певицата за дискретност, не се знае как точно съдът е отредил да бъдат разделени парите и имуществото на бившите съпрузи.

Самата Адел обяви раздялата си със Саймън точно преди една година, а само след няколко седмици в медиите плъзна слух, че хитовата изпълнителка вече е в обятията на рапъра Скепта.

Според източници Адел и бившият ѝ мъж искат да запазят всички детайли в тайна от обществото заради доброто на сина им и не желаят да превръщат раздялата си в цирк. Единственото, което ги вълнува в момента е да успеят да постигнат разбирателство в грижите за Анджело така, че на него да не му липсва нищо и да контактува пълноценно и с двамата си родители. Говори се също така, че Саймън не е притеснен от развода, макар и с Адел да не са сключвали предбрачен договор. Припомняме ви, че двамата си казаха „Да“ през 2016 г. на тайна церемония.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    11 1 Отговор
    И тая е типична английска крава, само че богата и известна.
  • 2 Алфа Вълкът

    9 1 Отговор
    Мис Пиги добре се е покрила, забравих я, че съществува дори!
  • 3 Бендикс

    3 0 Отговор
    Тази женица лично на мен ми е много неприятна. Нищо лично, но май има всичко на всичко 2-3 песни оборотни и вече е звезда...Но да е жива и здрава
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Точната дума е крава,известна крава
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    Скъса се да се развежда тая жена,ей!
  • 6 цербер

    0 0 Отговор
    БрАнджелина е сага. Нещо като филма "Грозен,мръсен,изгонен на улицата".