28 Април, 2020 10:22 2 209 16

Брад Пит нападна Тръмп в ТВ шоу (ВИДЕО)

  • брад пит-
  • доналд тръмп-
  • коронавирус-
  • saturday night live-
  • антъни фаучи-
  • смях-
  • политически скеч

Актьорът се въплъти в ролята на имунолога д-р Антъни Фаучи

Брад Пит нападна Тръмп в ТВ шоу (ВИДЕО) - 1

Актьорът Брад Пит бе звездата във второто по рода си онлайн издание на емблематичното комедийно шоу „Saturday Night Live“, пише нюйоркският седмичник Variety.

Шоуто, с подзаглавие „У дома“, се върна към политическия скеч, а Пит влезе в образа на директора на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания на САЩ д-р Антъни Фаучи и направи отрезвяващо обръщение относно коронавируса.

Той призна, че „има много невярна информация за вируса“ и реши да изясни и "преведе" „какво се опитва да каже президентът“.

Брад Пит нападна Тръмп в ТВ шоу (ВИДЕО)
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Вместо да се стреми към шеги, шоуто използва своята платформа, за да предостави реална информация за състоянието на пандемията.

Комедийното шоу на NBC в късната нощ, в което бяха включени и реални кадри от изказванията на Доналд Тръмп за коронавируса, започна с твърдението му, че е провел забележителни срещи и „относително скоро“ ще има ваксина. По отношение на това Пит, в образа на Фаучи, поясни, че „относително скоро е интересна фраза. Относително спрямо цялата история на Земята? Сигурно, ваксината ще стане реалност много бързо. Но ако кажете на приятел: „Ще свърша относително скоро“ и след това се появите година и половина по-късно, добре, но вашият приятел може да бъде относително доста бесен“.

Брад Пит нападна Тръмп в ТВ шоу (ВИДЕО)
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Обръщайки внимание на твърденията на Тръмп, че "коронавируса ще изчезне като чудо", Пит призна, че "чудото би било велико", но отбеляза, че "чудесата не трябва да бъдат план А. Дори Съли (пилотът-герой, приземил самолет в река Хъдсън, бел.ред.) се опита да кацне първо на летището“.

Пит също сподели „няколко неща“ по отношение състоянието на тестовете. Първо, той каза, че не знае дали би описал теста като "красив, освен ако идеята за "красиво" не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви." Освен това, той отбеляза, че „почти никой не може да получи тест“.

Актьорът остана безмълвен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да "избие" вируса. "Знам, че не трябва да пипам лицето си, но ...", добави той и го покри с двете си ръце, след като чу идеята на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува вируса.

"Да, уволняват ме", каза той. „Но дотогава ще бъда там и ще изложа фактите за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: „Вирусът може да се излекува, ако всеки предприеме предизвикателство за дезинфекция с „Тайд“, ще бъда там, за да кажа:„ Моля ви, недей! “, каза Брад Пит.

В края на скеча той свали перуката си и благодари на истинския д-р Фаучи за „спокойствието и яснотата му, която внася в това неспокойно време“. Пит също така благодари на медицинските работници на първа линия и техните семейства.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Така така..

    5 13 Отговор
    Кой беше Брад Пит??

    Коментиран от #4, #6, #8, #15

  • 4 Айше

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Така така..":

    Брат ми Пит
  • 5 SNL !

    6 2 Отговор
    Уникални скечове създадени от феноменални актьори,сценаристи и режисьори!
    На някои холивудски звезди кариерата им е тръгнала точно от SNL
    За съжаление това шоу твърде непознато в роден абсурдистан.
  • 6 Реалист

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Така така..":

    Кадърен актьор!
    За разлика от идиотите от натфиз
  • 7 Ха ха ха ха ха ха

    5 1 Отговор
    Като ония от откраднат живот ли 🤣🤣🤣
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 глоги

    0 0 Отговор
    Моля ви, недейте! “, каза Брад Пит. д-р Фаучи е като българския д-р Мангъров.
  • 11 село

    2 2 Отговор
    Брад Пит да си гледа алкохолизма, Джолито, осиновените и остриганата дъщеря дето иска да му стане син. Дори лудият Тръмп не би я подкрепил, както направи този палячо.

    Коментиран от #12

  • 12 градски

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "село":

    Верно си ходи на село и шоркай ракийка, после викай, че не си пиянка!
    Поне има позиция, а ти си ограничено селско човече!

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Позицията

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "градски":

    на почти всички в Холивуд е известна. За тях - който плаща , той поръчва музиката е правило № 1.
  • 14 село

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "градски":

    1. Бе градски, как да си ходя на село, като аз съм си там? На село си ходят градските, за да си видят родителите. 2. Не мога да си шоркам ракията, оти жената я изпръска с пръскачката заради ковита. 3. Нямам нужда от позиция, за да знам какво имам в гащите. За разлика от Бранджелина.
  • 15 Братоев

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Така така..":

    На брат пит, брат му.
  • 16 скоти

    2 0 Отговор
    Доналд Тръмп е най-големия. Няма кой да го стигне. Брад Пит беше едно време. Сега му се иска пак да е под прожекторите и си прави евтина реклама.